Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - spatny brow lift - Není lifting jako lifting

spatny brow lift

daniela86 zaslal(a) v 24.9.2008 14:43:   

dobry den,
som 4 mesiace po vytiahnuti obocia {technikou nite, rez tesne nad obocim s vyvodom vo vlasoch] pricom sa mi vobec nehoja sruby vo vlasovej casti..trcia mi dokonca az nite. podla priatela som vyzerala lepsie pred zakrokom.
mojim cielom pred oper.bolo odstranit prebytocnu kozu na vieckach ale pani doktorka ma prehovorila na vytah obocia..vysledny efekt nie je vobec vyhovujuci. viecka ostali tie iste ,pribudli jazvy,nehojace sa sruby a obocie je zbytocne neprirodzene a podla priatela aj krive.hanbim sa chodit ku kadernicke, kedze mi nechtiac vytiahla povraz z hlavy ..bolo to nechutne a trapne aspon pre 22rocnu zenu ako som ja.
jde to obocie navratit do pov. stavu cize vytiahnut nite popripade korigovat inou metodou ?
prosim o pomoc.
s pozdravom dana

Vaše odpověd

Podbradek:Další >

Zákrok

Face-lift (Rhytidektomie), SMAS face-liftFace-lift (Rhytidektomie), SMAS face-lift
S přibývajícím věkem můžeme na lidské tváři pozorovat důsledky zemské přitažlivosti, působení slunečního záření a každodenního stresu. Tyto vlivy se projevují povolením a poklesem kůže obličeje a krku s tvorbou vrásek. Cestou k omlazení a zpomalení procesu stárnutí může být facelift.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 1
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Face-lift (Rhytidektomie), SMAS face-lift:
  • Ceny od 1.590 CZK
  • Ceny do 59.980 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova