Reklama
Zákrok
Obličejové implantátyEstetická nevyváženost obličejových rysů, nevhodná velikost nebo tvar brady, nosu, lícních kostí nebo vadné postavení čelistí může negativně ovlivnit celkovou vizáž člověka. Profiplastika je cestou k získání esteticky vyvážených rysů obličeje.
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
Obličejové implantáty:
- Ceny od 5.000,- CZK
- Ceny do 13.500,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační

odpověd
narcy
17.3.2008 17:31:
Dobrý den, čím dál tím víc mě trápí mé buclaté tváře a chtěla bych se o zvýraznění lícních kostí dozvědět víc,zda jsou tu nějaká rizika a jak se zde pohybuje cenová relace.Za odpověď děkuji Alena
odpověd
Petra
16.3.2007 23:08:
Dobrý den mám příliš výrazné lícní kosti, nešlo by to operativně vyřešit, pokud ano tak jak? Předem děkuji za odpoved.
odpověd
7.2.2007 12:50:
Zvyrazneni licnich kosti ( high cheeks) je take mozno provest vlastnim tukem. Vysledky jsou velmi dobre, riziko minimalni a rekonvalescence velmi kratka. S pozdravem M.entner
odpověd
5.2.2007 23:50:
Dobrý den, tato operace se normálně provádí,nejčastěji s použitím silikonových implantátů. Ty se vyrábějí v celé řadě tvarů a velkostí. Předoperační konzultace je v tomto případě nezbytná.
odpověd
5.2.2007 9:57:
tuto operaci provádím rutinně, možností je několik podle typu užitého implantátu, nejjednodušší je prosté vložení silikonového prefabrikovaného tvaru, výhodnjěí je užití implantátu, který lze ke kosti fixovat a také modelovat podle individuální potřeby kterým je např. Porex, tento materiál je samozřejmě ale finančně nákladnější. Ať se rozhodnete jakkoliv, velmi detailní konzultace je naprosto nutná, chcete-li u mne, objednejte se na mou ambulanci- GHC, krakovská 8, Praha 1, 222211206, s pozdravem doc Dušková