Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - dotaz - Obřízka

dotaz

seawolf zaslal(a) v 31.5.2008 22:26:

Je mi 36 let. Můj problém spočívá v tom, že předkožka i při stopoření pokrývá celý žalud. Není to nijak zásadní problém, ale při sexu se "nahrne" za žalud a to pro partnerku občas nebývá nijak příjemné. Úplně "narovnat(natáhnout)" jde jen rukou. Tento problém mám v zásadě odjakživa. Již jsem byl na konzultaci u lékaře ve státním zařízení v Praze, ten řekl, že je zkrácená uzdička a třeba ji odstranit, případně že by byla lepší celková obřízka. Jediné, co mi nevyhovovalo bylo to, že mohou provést zákrok výhradně v CA. Rád bych jen lokální. Dále mě zajímá, zda je potřeba nějaká předchozí konzultace, nebo se lze objednat, provést konzultaci a zároveň hned zákrok. V podstatě toto řeším již 2 roky a jsem rozhodnutý, teď jen tyto "technické" záležitosti. Prosím o odpověď(i). Děkuji.
Vaše odpověd

Dobrý den,Vámi popisovaný problém lze vyřešit operací v místním umrtvení-vše se odvíjí od vlastní konzultace.V případě zájmu mně kontaktujte-viz.www.plastika-chirugie.cz S pozdravem Dr.Lišaník,Ostrava

Nahlásit nevhodný příspěvek

Nejsem si úplně jist, zdali je vaše rozhodnutí ohledně anestezie úplně správné. Máte-li vážný zájem, objednejte se na konzultaci, pokusím se vám vše vysvětlit. Zdraví Dr Svoboda

odpověd

seawolf
1.6.2008 21:57:

Vážený pane doktore, děkuji za odpověď. Moje rozhodnutí ohledně lokální je zejména z důvodů časových a taktéž proto, že se všude uvádí, že je to nenáročný zákrok. K mé škodě mám časově velice náročný job, docela si neumím představit, že bych v někde běhal po obvoďácích, po poliklinice a řešil předoperační vyšetření a pak strávil dva dny ve zdravotnickém zařízení. Následný klid na lůžku i více dní je pro mě přijatelný (mohu pracovat po tuto dobu z domova). Při vyšetření mi lékař vysvětloval proč CA, prý proto, že to vůbec nebolí a nemusím na to koukat. Ani s jedním nemám problém. Pakliže jsou další důvody a souvislosti proč CA, rád si je vyslechnu a vše zvážím.

odpověd

jelen
1.6.2008 11:50:

no, je treba zajit k urologovi a ten rekne co a jak. rekne vesmes toto. odstraneni uzdicky v lokalni anestezii se provadi, provadi se tak i obrizka celkova, ale neni to udajne moc prijemne, navic lokalni umrtveni nemusi zarucit absolutni necitlivost. Budes v nemocnici 2 dny a pujdes domu. CA je nejlepsi z cele te procedury, muzu potvrdit, horsi je pak to leceni, to cloveky s prominutim dosti stve. CA je best.

< Předchozí:otok a zabarvení

Reklama

Zákrok

ObřízkaObřízka
Operační výkon, při kterém je odstraněna předkožka penisu se nazývá obřízka, neboli circumcise. Jistou variantou tohoto výkonu je tzv. Burianova plastika, při které je odstraněna předkožka jen z části.

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Obřízka:
  • Ceny od 6.000,- CZK
  • Ceny do 14.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova