dotaz
seawolf zaslal(a) v 31.5.2008 22:26:
Je mi 36 let. Můj problém spočívá v tom, že předkožka i při stopoření pokrývá celý žalud. Není to nijak zásadní problém, ale při sexu se "nahrne" za žalud a to pro partnerku občas nebývá nijak příjemné. Úplně "narovnat(natáhnout)" jde jen rukou. Tento problém mám v zásadě odjakživa. Již jsem byl na konzultaci u lékaře ve státním zařízení v Praze, ten řekl, že je zkrácená uzdička a třeba ji odstranit, případně že by byla lepší celková obřízka. Jediné, co mi nevyhovovalo bylo to, že mohou provést zákrok výhradně v CA. Rád bych jen lokální. Dále mě zajímá, zda je potřeba nějaká předchozí konzultace, nebo se lze objednat, provést konzultaci a zároveň hned zákrok. V podstatě toto řeším již 2 roky a jsem rozhodnutý, teď jen tyto "technické" záležitosti. Prosím o odpověď(i). Děkuji.< Předchozí:otok a zabarvení
Rada:Další >
Reklama
Zákrok
ObřízkaOperační výkon, při kterém je odstraněna předkožka penisu se nazývá obřízka, neboli circumcise. Jistou variantou tohoto výkonu je tzv. Burianova plastika, při které je odstraněna předkožka jen z části.
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
Obřízka:
- Ceny od 6.000,- CZK
- Ceny do 14.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
2.6.2008 7:02:
Dobrý den,Vámi popisovaný problém lze vyřešit operací v místním umrtvení-vše se odvíjí od vlastní konzultace.V případě zájmu mně kontaktujte-viz.www.plastika-chirugie.cz S pozdravem Dr.Lišaník,Ostrava
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
1.6.2008 21:25:
Nejsem si úplně jist, zdali je vaše rozhodnutí ohledně anestezie úplně správné. Máte-li vážný zájem, objednejte se na konzultaci, pokusím se vám vše vysvětlit. Zdraví Dr Svoboda
odpověd
seawolf
1.6.2008 21:57:
Vážený pane doktore, děkuji za odpověď. Moje rozhodnutí ohledně lokální je zejména z důvodů časových a taktéž proto, že se všude uvádí, že je to nenáročný zákrok. K mé škodě mám časově velice náročný job, docela si neumím představit, že bych v někde běhal po obvoďácích, po poliklinice a řešil předoperační vyšetření a pak strávil dva dny ve zdravotnickém zařízení. Následný klid na lůžku i více dní je pro mě přijatelný (mohu pracovat po tuto dobu z domova). Při vyšetření mi lékař vysvětloval proč CA, prý proto, že to vůbec nebolí a nemusím na to koukat. Ani s jedním nemám problém. Pakliže jsou další důvody a souvislosti proč CA, rád si je vyslechnu a vše zvážím.
odpověd
jelen
1.6.2008 11:50:
no, je treba zajit k urologovi a ten rekne co a jak. rekne vesmes toto. odstraneni uzdicky v lokalni anestezii se provadi, provadi se tak i obrizka celkova, ale neni to udajne moc prijemne, navic lokalni umrtveni nemusi zarucit absolutni necitlivost. Budes v nemocnici 2 dny a pujdes domu. CA je nejlepsi z cele te procedury, muzu potvrdit, horsi je pak to leceni, to cloveky s prominutim dosti stve. CA je best.