erekce
jirkaTDI zaslal(a) v 24.10.2008 15:25:
Dobrý den, mám problém. Již od dětství jsem obřezán z důvodu zůžené předkožky. Nyní mám sexuální partnerku a můj problém je v nedostatečné erekci. Před tím jsem pouze masturboval, u toho jsem problém téměř neměl, jen mi "to" trvalo vždy dlouho, a musel jsem používat značný stisk a frekvenci... Nyní mi penis při sexu prostě po krátké chvíli "zvadne"... Ejakulace je pro mě téměř nereálná věc... Jsem z toho velmi špatný a nevím co mám dělat, poradíte mi prosím někdo? Děkuji moc. Jirka
Zákrok
ObřízkaOperační výkon, při kterém je odstraněna předkožka penisu se nazývá obřízka, neboli circumcise. Jistou variantou tohoto výkonu je tzv. Burianova plastika, při které je odstraněna předkožka jen z části.
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 6.000 CZK
- Ceny do 17.000 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
25.10.2008 11:42:
Bohužel nemám seznam sexuologů v každém městě. Hledejte v internetu ev. telefoním seznamu příslušného města dr.Paděra
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
25.10.2008 7:29:
Sdílím názor kolegy. Nedomnívám se že problém je na straně tvaru orgánu, či množství kůže a předkožky. Je to problem celého systému a Vy si patrně předcházející výkon berete jako důvod problému. Je to v duši. Měl by pomoci sexuolog, psycholog, ale někdy stačí i ta správná partnerka.
odpověd
24.10.2008 15:42:
Dobrý den, bohužel otázka spíše pro sexuologa, nikoliv pro plastického chirurga. dr. Paděra
odpověd
jirkaTDI
24.10.2008 16:06:
dobrý den, děkuji za rychlou reakci, mohl byste mi doporučit nebo dát kontakt na nějakého sexuologa v Jihlavě?