Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - erekce - Obřízka

erekce

jirkaTDI zaslal(a) v 24.10.2008 15:25:   

Dobrý den, mám problém. Již od dětství jsem obřezán z důvodu zůžené předkožky. Nyní mám sexuální partnerku a můj problém je v nedostatečné erekci. Před tím jsem pouze masturboval, u toho jsem problém téměř neměl, jen mi "to" trvalo vždy dlouho, a musel jsem používat značný stisk a frekvenci... Nyní mi penis při sexu prostě po krátké chvíli "zvadne"... Ejakulace je pro mě téměř nereálná věc... Jsem z toho velmi špatný a nevím co mám dělat, poradíte mi prosím někdo? Děkuji moc. Jirka

Vaše odpověd

odpověd

MUDr. Jiří Paděra MUDr. Jiří Paděra
25.10.2008 11:42:

Bohužel nemám seznam sexuologů v každém městě. Hledejte v internetu ev. telefoním seznamu příslušného města dr.Paděra

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. David Tomášek MUDr. David Tomášek
25.10.2008 7:29:

Sdílím názor kolegy. Nedomnívám se že problém je na straně tvaru orgánu, či množství kůže a předkožky. Je to problem celého systému a Vy si patrně předcházející výkon berete jako důvod problému. Je to v duši. Měl by pomoci sexuolog, psycholog, ale někdy stačí i ta správná partnerka.

odpověd

MUDr. Jiří Paděra MUDr. Jiří Paděra
24.10.2008 15:42:

Dobrý den, bohužel otázka spíše pro sexuologa, nikoliv pro plastického chirurga. dr. Paděra

odpověd

jirkaTDI
24.10.2008 16:06:

dobrý den, děkuji za rychlou reakci, mohl byste mi doporučit nebo dát kontakt na nějakého sexuologa v Jihlavě?

< Předchozí:obřízka
Problem:Další >

Zákrok

ObřízkaObřízka
Operační výkon, při kterém je odstraněna předkožka penisu se nazývá obřízka, neboli circumcise. Jistou variantou tohoto výkonu je tzv. Burianova plastika, při které je odstraněna předkožka jen z části.

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 3
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Obřízka:
  • Ceny od 6.000 CZK
  • Ceny do 17.000 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova