fimosa
Tom zaslal(a) v 14.11.2007 21:21:
Dobry den, uz od detstvi mam potiz se zuzenou predkozkou. Stav se neustale zhorsoval a az ted ve 23 letech jsem se konecne rozhodl s timto problemem neco delat. V mem pripade se jedna jiz o "extremni" zuzeni. Byl jsem jiz dvakrat objednan na zakrok ve VFN Praha, ale bohuzel jsem vzdy tesne pred nastupem onemocnel. Kvuli potizim s oslabenou imunitou neni pro me snadne odhadnout,jak to bude vypadat za mesic. Staci kdyz kolega v praci prijde s nachlazenim. Chci se proto zeptat, jak dlouho je v pripade soukromych klinik nutno cekat na zakrok a zda obrizku z duvodu fimosy hradi zdravotni pojistovna (VoZP). Pracuji v Praze a tak bych pripadne preferoval soukromou kliniku zde. Dekuji za odpoved
Zákrok
ObřízkaOperační výkon, při kterém je odstraněna předkožka penisu se nazývá obřízka, neboli circumcise. Jistou variantou tohoto výkonu je tzv. Burianova plastika, při které je odstraněna předkožka jen z části.
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 6.000,- CZK
- Ceny do 17.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
18.11.2007 10:19:
Dobrý den. Úpravu předkožky za úhradu pojišťovny provádíme. Nashledanou, dr. Remeš, 775 29 61 61, SANUS
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
Tom
19.11.2007 8:48:
Dobry den, dekuji za Vasi odpoved. Chrudim je bohuzel pro me celkem "z ruky". Kazdopadne o tom popremyslim. Diky
odpověd
14.11.2007 21:32:
Dobrý den, zdravotní pojišťovny samozřejmě hradí tento zákrok, pracoviště ale musí mít s pojišťovnou uzavřenou smlouvu. Což není případ každé soukromé kliniky. Na toto se musíte informovat. dr. Paděra
odpověd
Tom
17.11.2007 14:07:
Dobry den,omlouvam se za tak pozdni odpoved, byl jsem pracovne mimo. Mohu se zeptat, vase klinika s VoZP smlouvu ma? Pokud ano, jak dlouha cekaci doba na tento zakrok by u Vas byla, odhadem? Dekuji