Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - fimosa - Obřízka

fimosa

Tom zaslal(a) v 14.11.2007 21:21:   

Dobry den, uz od detstvi mam potiz se zuzenou predkozkou. Stav se neustale zhorsoval a az ted ve 23 letech jsem se konecne rozhodl s timto problemem neco delat. V mem pripade se jedna jiz o "extremni" zuzeni. Byl jsem jiz dvakrat objednan na zakrok ve VFN Praha, ale bohuzel jsem vzdy tesne pred nastupem onemocnel. Kvuli potizim s oslabenou imunitou neni pro me snadne odhadnout,jak to bude vypadat za mesic. Staci kdyz kolega v praci prijde s nachlazenim. Chci se proto zeptat, jak dlouho je v pripade soukromych klinik nutno cekat na zakrok a zda obrizku z duvodu fimosy hradi zdravotni pojistovna (VoZP). Pracuji v Praze a tak bych pripadne preferoval soukromou kliniku zde. Dekuji za odpoved

Vaše odpověd

odpověd

MUDr.  Robert Remeš MUDr. Robert Remeš
18.11.2007 10:19:

Dobrý den. Úpravu předkožky za úhradu pojišťovny provádíme. Nashledanou, dr. Remeš, 775 29 61 61, SANUS

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

Tom
19.11.2007 8:48:

Dobry den, dekuji za Vasi odpoved. Chrudim je bohuzel pro me celkem "z ruky". Kazdopadne o tom popremyslim. Diky

odpověd

MUDr. Jiří Paděra MUDr. Jiří Paděra
14.11.2007 21:32:

Dobrý den, zdravotní pojišťovny samozřejmě hradí tento zákrok, pracoviště ale musí mít s pojišťovnou uzavřenou smlouvu. Což není případ každé soukromé kliniky. Na toto se musíte informovat. dr. Paděra

odpověd

Tom
17.11.2007 14:07:

Dobry den,omlouvam se za tak pozdni odpoved, byl jsem pracovne mimo. Mohu se zeptat, vase klinika s VoZP smlouvu ma? Pokud ano, jak dlouha cekaci doba na tento zakrok by u Vas byla, odhadem? Dekuji

< Předchozí:Obřízka

Zákrok

ObřízkaObřízka
Operační výkon, při kterém je odstraněna předkožka penisu se nazývá obřízka, neboli circumcise. Jistou variantou tohoto výkonu je tzv. Burianova plastika, při které je odstraněna předkožka jen z části.

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Obřízka:
  • Ceny od 6.000,- CZK
  • Ceny do 17.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova