Hygiena-svědění,přítelkyně mikóza, orální sex
Honza zaslal(a) v 8.10.2007 0:34:
Dobrý den, prosím o radu...občas mívám zarudlý konec předkožky, což má za následek nepříjemné svědění až pálení...navíc se mi zdá, že moje předkožka je dosti velká...přítelkyně měla již 3x mikózu, což taky není zrovna ku prospěchu a já se mám právo domnívat, že za to můžu i já i když je mi jasné že ženské orgány jsou značně citlivější než ty mužské a je možné mikózu chytit např. v bazéně apod. Navíc se toto bakterální onemocnění rádo vrací...rád by ch věděl, jestli je možná i příčina z mé strany... To je hlavní důvod, proč jsem v podstatě rozhodlý si nechad udělat obřízku a druhý důvod je zkvalitnění sexu...Kolik obřízka stojí při tomto uvedení důvodu a případně je-li hrazena pojišťivnou alespoň z části.Děkuji za odpověd
Zákrok
ObřízkaOperační výkon, při kterém je odstraněna předkožka penisu se nazývá obřízka, neboli circumcise. Jistou variantou tohoto výkonu je tzv. Burianova plastika, při které je odstraněna předkožka jen z části.
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 6.000,- CZK
- Ceny do 17.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
11.10.2007 22:53:
Milý Honzo,obřízka Vám zcela určitě pomůže vyřešit Vaše problémy s předkožkou.mykosu si musíte odléčit s Vaší partnerkou oba dva.Cena operace je kolem 8000,-Zdraví dr vraspírová
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
Honza
13.10.2007 4:18:
Děkuji za odpověď...taky si myslím...mikózu jsme samozřejmě přeléčli oba dva, ale znáte to, rádo se to vrací...jsem s mojí maličkou (je opravdu maličká...a...hrozně miloučká...;)už nádherných a pro mě nejkrásnějších pět let života a vidím, jak jsou tyto věci žvlášť pro ženskou nepříjemné...vůbec to mají chlapi jednodušší...ale to je fuk, nebudu se rozkecávat...ještě jednou vám děkuju za odpověď a mějte se krásně ;) PS: Dám vám vědět, jak jsme spokojení... Honza (JANY)
Nahlásit nevhodný příspěvek