Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Nelze stahnout predkozka - Obřízka

Nelze stahnout predkozka

Josef zaslal(a) v 3.5.2008 19:03:   

Dobrý den, kdyz se snazim pri erekci stahnout predkozku dale, nez za zalud, moc mi to nejde a je to bolestive. Mohl bych tento problem nejk vyresit? 15 let, dekuji za odpoved.

Vaše odpověd

odpověd

jarda
6.5.2008 13:56:

Mam na vyber mezi uplnou a castecnou obrizkou. Na uplne se mi libi, ze nehrozi navrat fimosy ale zase mam z toho zakroku trosku obavy.. prece jen je v podstate nevratny ale jak vsude ctu zapory v podstate nema coz se mi skoro nezda. To opravdu neexistuje nejaka prokazana mozna disfunkce :) zpusobena obrizkou?

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr.  Robert Remeš MUDr. Robert Remeš
3.5.2008 21:37:

Dobrý večer. Ano, situaci je možno řešit nevelkým, třeba i ambulantním chirurgickým zákrokem. Remeš

odpověd

Josef
3.5.2008 22:56:

A to jakým, jestli se mohu zeptat?

odpověd

MUDr.  Robert Remeš MUDr. Robert Remeš
19.5.2008 23:08:

Dorý večer. Zákrok se jmenuje Burianova plastika. Více se dozvíte při vyšetření na amb. plast. chirurgie. Nashledanou, dr. Remeš

< Předchozí:Prosím o odpověďi
obrizka:Další >

Zákrok

ObřízkaObřízka
Operační výkon, při kterém je odstraněna předkožka penisu se nazývá obřízka, neboli circumcise. Jistou variantou tohoto výkonu je tzv. Burianova plastika, při které je odstraněna předkožka jen z části.

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Obřízka:
  • Ceny od 6.000,- CZK
  • Ceny do 17.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova