Nepříjemná situace po zákroku
Honza zaslal(a) v 26.11.2007 21:45:
Měl jsem jit na obřízku (CIRKUMCIZE). Všude na papirech to bylo napsane. Ja se pak ješte sveho obvodního doktora ptal jestli to bude ta opravdu celková kterou jsem chtel. A ona řekla neboj. No klasika samozřejmě mam častečnou to jsem vubec nechtel jsem naštvanej. Ja mel kratkou uzdičku a kvuli čistotě protože jsem mel problemy s tim že se mi občas zapaloval žalud i když to pravidelně myju. A tet tohle. Chtel bych se zeptat kdybych šel na nejakou kliniku soukromou jestli by to šlo nějak dodělat. Děkuji Honza prominte ton jakým to pišu ale jsem trošku naštvaný
Zákrok
ObřízkaOperační výkon, při kterém je odstraněna předkožka penisu se nazývá obřízka, neboli circumcise. Jistou variantou tohoto výkonu je tzv. Burianova plastika, při které je odstraněna předkožka jen z části.
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 6.000,- CZK
- Ceny do 17.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
2.12.2007 8:14:
Asi to pujde opravit. Objednejte se na konzultaci. Zdravi Dr Svoboda
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
27.11.2007 17:32:
Je-li pro Vás dostupná Ostrava, rádi vše uvedeme do stavu, jak jste si představoval. Máme zkušenosti s opravami po obřízkách. Tel. recepce 596 123 854. Vše o nás najdete na : www.plastickachirurgie.com S pozdravem MUDr.Lucák,Ostrava
odpověd
26.11.2007 22:24:
Dobrý den, rozsah operace je věc vysvětlení a vzájemné domluvy mezi pacientem a operatérem, tedy jste se asi neměl ptát Vašeho obvodního lékaře ale chirurga výkon provádějícího. Zde by spíše asi byla na místě korekce nebo reoperace na původním pracovišti. dr. Paděra
odpověd
Honza
26.11.2007 22:30:
Dobrý den. Já jsem ale říkal, aby to udělali kompletní a i na tom seznamu operací bylo napsáno že mám mít cirkumcizi, tak nevím proč udělali parciální :o(