obřízka
Martin zaslal(a) v 2.8.2007 19:04:
Dobrý den. Vlivem onemocnění kvasinek-mikózy se mi z úžila předkožka penisu. Urolog mě ihned odepsal, doporučil obřízku! Dá se tomuto zákroku nějak předejít? Mažu si ho canestenem, fungicidinem, ale žádná změna. Bojim se že po zákroku nebudu moc žít sexuálně, nebudu nic cítit, bude to při pohlavním styku bolet pálit ... Nebo že mi tu kůži moc napnou a při stopoření se potrhám a bude to bolestivé. nebo že nebudu mít vůbec chuť na sex díky bolestem či přecitlivěním.
Zákrok
ObřízkaOperační výkon, při kterém je odstraněna předkožka penisu se nazývá obřízka, neboli circumcise. Jistou variantou tohoto výkonu je tzv. Burianova plastika, při které je odstraněna předkožka jen z části.
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 6.000,- CZK
- Ceny do 17.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
3.8.2007 9:19:
Vážený pane Martine.Moc se bojíte.Miliardy muslimů,kteří jsou po obřízce mají docela velkou chuť na sex.Jinak při zůžení předkožky není nutná hned obřízka,ale plastická úprava předkožky,která zůžení uvolní.K operaci je ale vhodné přistoupit až si,alespoň přechodně , vyléčíte zánětlivé procesy.S pozdravem Dr. Vrbický
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
Martin
9.8.2007 22:39:
Vážený pane Dr. Vrbický, volal jsem Vám v pondělí odpoledne, ale už jsem Vás tam nezastihl. Pro mě je trochu komplikované se k Vám dostat.Moc by mi pomohlo kdyby jste mi ještě poradil a řekl váš názor, kdybych Vám můj problém jestě jednou důkladně popsal a zhotovil nějaké fotografie (v klidu a při s topoření) a zda by jste podle toho usoudil, zda by mohla pomoci nějaká léčba, částečná plastická úprava či úplná obřízka.Pokud by to bylo možné mohl bych Vám to zaslat na nějaký Váš email? Díky moc, s pozdravem Martin K.
Nahlásit nevhodný příspěvek