obřízka
Petr zaslal(a) v 9.12.2007 17:10:
Dobrý den.Já mam takový problem je mi 16 let.Když chci si chci pretahnout kuzi pres zalud tak se mi zalud ohyba smerem dolu.Kdyz mam ztoporeny penis tak mi to nejde stahnout skoro vubec.Je nutné nechat si udelat obřízku?a mam jeste jeden problem mam penis trosku ohnuty dolu je to normalni?da se s tim provozovat sex?moc dekuju za Vasi odpoved.
Zákrok
ObřízkaOperační výkon, při kterém je odstraněna předkožka penisu se nazývá obřízka, neboli circumcise. Jistou variantou tohoto výkonu je tzv. Burianova plastika, při které je odstraněna předkožka jen z části.
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 6.000,- CZK
- Ceny do 17.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
14.12.2007 21:07:
Dobrý večer. Burianovu plastiku hradí ZP. Řeší se jí problém s předkožkou. Co způsobuje Váš problém lze posoudit až při vyšetření. Nashledanou, dr. Remeš, 775 29 61 61
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
Petr
13.12.2007 20:17:
Prosim o odpoved.Kdyby se nasla mala chvile byl bych moc rad.Dekuji
odpověd
Petr
10.12.2007 20:05:
A je to hodně zavažné ta hypospadie?je to bezne?nebo ojedinele?a kdybych si chtel nechat udelat tu Burianovu plastiku stalo by to neco?a jeste jedna vec jsou nejake urologicke ordinace v okoli Tabora?prominte ze mam tolik otazek moc dekuji za odpovedi.
odpověd
10.12.2007 9:17:
Není jednoznačné, že je nutné provést obřízku. Může se jednat o „slepení“ předkožky se sliznicí žaludu – konglutinace. Obřízku lze nahradit zákrokem o němž se zmiňuje Dr. Remeš. Rozhodně byste měl věnovat pozornost příznaku ohýbání penisu. Váš popis připomíná příznaky při vrozené vadě – rozštěp močové roury – hypospadie. Měl by Vás prohlédnout lékař, který se léčením těchto vad zabývá (někteří urologové, plastičtí chirurgové). Stav by potom vyžadoval zcela jiné řešení. Dr. Štěpán
odpověd
9.12.2007 18:15:
Dobrý večer. Určité ohnutí při erekci je obvyklé. Problém s předkožkou je možno řešit nevelkým výkonem v lok. anestezii, tzv. Burianovou plastikou. Není třeba dělat obřízku. Nashledanou, dr. Remeš