Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - obřízka - Obřízka

obřízka

Petr zaslal(a) v 9.12.2007 17:10:   

Dobrý den.Já mam takový problem je mi 16 let.Když chci si chci pretahnout kuzi pres zalud tak se mi zalud ohyba smerem dolu.Kdyz mam ztoporeny penis tak mi to nejde stahnout skoro vubec.Je nutné nechat si udelat obřízku?a mam jeste jeden problem mam penis trosku ohnuty dolu je to normalni?da se s tim provozovat sex?moc dekuju za Vasi odpoved.

Vaše odpověd

odpověd

MUDr.  Robert Remeš MUDr. Robert Remeš
14.12.2007 21:07:

Dobrý večer. Burianovu plastiku hradí ZP. Řeší se jí problém s předkožkou. Co způsobuje Váš problém lze posoudit až při vyšetření. Nashledanou, dr. Remeš, 775 29 61 61

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

Petr
13.12.2007 20:17:

Prosim o odpoved.Kdyby se nasla mala chvile byl bych moc rad.Dekuji

odpověd

Petr
10.12.2007 20:05:

A je to hodně zavažné ta hypospadie?je to bezne?nebo ojedinele?a kdybych si chtel nechat udelat tu Burianovu plastiku stalo by to neco?a jeste jedna vec jsou nejake urologicke ordinace v okoli Tabora?prominte ze mam tolik otazek moc dekuji za odpovedi.

odpověd

MUDr. David Štěpán MUDr. David Štěpán
10.12.2007 9:17:

Není jednoznačné, že je nutné provést obřízku. Může se jednat o „slepení“ předkožky se sliznicí žaludu – konglutinace. Obřízku lze nahradit zákrokem o němž se zmiňuje Dr. Remeš. Rozhodně byste měl věnovat pozornost příznaku ohýbání penisu. Váš popis připomíná příznaky při vrozené vadě – rozštěp močové roury – hypospadie. Měl by Vás prohlédnout lékař, který se léčením těchto vad zabývá (někteří urologové, plastičtí chirurgové). Stav by potom vyžadoval zcela jiné řešení. Dr. Štěpán

odpověd

MUDr.  Robert Remeš MUDr. Robert Remeš
9.12.2007 18:15:

Dobrý večer. Určité ohnutí při erekci je obvyklé. Problém s předkožkou je možno řešit nevelkým výkonem v lok. anestezii, tzv. Burianovou plastikou. Není třeba dělat obřízku. Nashledanou, dr. Remeš

< Předchozí:Citlivost
obrizka:Další >

Zákrok

ObřízkaObřízka
Operační výkon, při kterém je odstraněna předkožka penisu se nazývá obřízka, neboli circumcise. Jistou variantou tohoto výkonu je tzv. Burianova plastika, při které je odstraněna předkožka jen z části.

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Obřízka:
  • Ceny od 6.000,- CZK
  • Ceny do 17.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova