Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Obřízka - Obřízka

Obřízka

Jan zaslal(a) v 30.1.2008 19:15:   

Dobrý den, Je mi 15 let. Když je penis v klidu, předkožka jde přetáhnout normálně. Pokud mi ale ztopoří, jde přetáhnout hůře a potom jakoby táhne a penis zaškrcuje. Není i jiná metoda léčby? Operace se totiž bojím.

Vaše odpověd

odpověd

Petr
26.4.2008 1:27:

Existuje moznost pretahovani. Lze pouzit teplou vodu ve vane. Ale musi se to delat opatrne, a vysledky se projevi az po dlouhe dobe. Pro urychleni lecby se daji pouzit kortikoidni steroidy. Tyto informace jsem ziskal na internetu a zacal jsem si je overovat na zahranicnich serverech. Urologove vetsinou rovnou rezou, ale zkusil bych zajit za dermatologem. Kortikoidni steroidy zpusobi atrofii kuze a cev (zmenseni a ztenceni) a po vmasirovani musi byt predkozka pretahovana pres zalud. Tato metoda se pouziva pro lecbu fimozy, coz by se dalo rict i o tvem stavu. Me to zatim pomaha a pouzivam to teprve tyden. Mast namazes jen na zuzene misto a vmasirujes do kuze. Pak opatrne pretahujes a tim roztahujes. Pokud ji pretahnes uplne tak ji musis pretahnout zpet. Jednoduse budes masturbovat :-) ale tak aby jsi porad pretahoval. Kdyz to bude bolet tak se nesnaz to pretahovat dal ale zase povol. Mast se muze pouzivat maximalne 4 mesice. U me se dostavilo zlepseni uz do tydne, a vetsinou by se melo dostavit max do mesice. Pro jistotu jsem neuvedl nazev masti kterou pouzivam, i kdyz jsem ji na tomto foru uz jednou zminil. Lze ale dohledat na internetu, nebo ji v dalsi odpovedi napisu. Osobne jsem mel naprosto stejny problem a trapil me az do ted a to je mi 24. A jsem moc rad ze jsem do ted cekal. Zapomnel jsem uvest ze kortikoidni steroidy jsou na predpis. Pany doktory muzes jemne vydesit tim ze se mast da objednat na internetu a do 4 tydnu ji budes mit doma. Po predepsani te bude stat jen 30 korun :)

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

Anonym
16.2.2008 15:17:

tiez mam podobny problem a rad by som vedel riesenie

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:reklamace
Obřízka:Další >

Zákrok

ObřízkaObřízka
Operační výkon, při kterém je odstraněna předkožka penisu se nazývá obřízka, neboli circumcise. Jistou variantou tohoto výkonu je tzv. Burianova plastika, při které je odstraněna předkožka jen z části.

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Obřízka:
  • Ceny od 6.000,- CZK
  • Ceny do 17.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova