Obřízka
Jan zaslal(a) v 30.1.2008 19:15:
Dobrý den, Je mi 15 let. Když je penis v klidu, předkožka jde přetáhnout normálně. Pokud mi ale ztopoří, jde přetáhnout hůře a potom jakoby táhne a penis zaškrcuje. Není i jiná metoda léčby? Operace se totiž bojím.
Zákrok
ObřízkaOperační výkon, při kterém je odstraněna předkožka penisu se nazývá obřízka, neboli circumcise. Jistou variantou tohoto výkonu je tzv. Burianova plastika, při které je odstraněna předkožka jen z části.
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 6.000,- CZK
- Ceny do 17.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
Petr
26.4.2008 1:27:
Existuje moznost pretahovani. Lze pouzit teplou vodu ve vane. Ale musi se to delat opatrne, a vysledky se projevi az po dlouhe dobe. Pro urychleni lecby se daji pouzit kortikoidni steroidy. Tyto informace jsem ziskal na internetu a zacal jsem si je overovat na zahranicnich serverech. Urologove vetsinou rovnou rezou, ale zkusil bych zajit za dermatologem. Kortikoidni steroidy zpusobi atrofii kuze a cev (zmenseni a ztenceni) a po vmasirovani musi byt predkozka pretahovana pres zalud. Tato metoda se pouziva pro lecbu fimozy, coz by se dalo rict i o tvem stavu. Me to zatim pomaha a pouzivam to teprve tyden. Mast namazes jen na zuzene misto a vmasirujes do kuze. Pak opatrne pretahujes a tim roztahujes. Pokud ji pretahnes uplne tak ji musis pretahnout zpet. Jednoduse budes masturbovat :-) ale tak aby jsi porad pretahoval. Kdyz to bude bolet tak se nesnaz to pretahovat dal ale zase povol. Mast se muze pouzivat maximalne 4 mesice. U me se dostavilo zlepseni uz do tydne, a vetsinou by se melo dostavit max do mesice. Pro jistotu jsem neuvedl nazev masti kterou pouzivam, i kdyz jsem ji na tomto foru uz jednou zminil. Lze ale dohledat na internetu, nebo ji v dalsi odpovedi napisu. Osobne jsem mel naprosto stejny problem a trapil me az do ted a to je mi 24. A jsem moc rad ze jsem do ted cekal. Zapomnel jsem uvest ze kortikoidni steroidy jsou na predpis. Pany doktory muzes jemne vydesit tim ze se mast da objednat na internetu a do 4 tydnu ji budes mit doma. Po predepsani te bude stat jen 30 korun :)
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
Anonym
16.2.2008 15:17:
tiez mam podobny problem a rad by som vedel riesenie
Nahlásit nevhodný příspěvek