Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - obřízka - Obřízka

obřízka

Milan G. zaslal(a) v 1.12.2008 14:37:   

Dobrý den, chtěl bych udělat obřízku včetně odstranění frenula. Podle toho, co jsem si prostudoval především v zahraničních materiálech, u nás je tento zákrok pořád poněkud "exotický", existuje několik způsobů obřízky, já bych preferoval tzv. vysokou a těsnou -high and tight. Zákrok bych rád podstoupil v lokální anestezii a pokud možno v Praze. Na koho se mohu obrátit? Děkuji a přeji hezký den. M.G.

Vaše odpověd

odpověd

MUDr. David Tomášek MUDr. David Tomášek
1.12.2008 23:23:

U nás jsme opatrnější, konzervativnější, protože nám záleží na pacientovi. Váš laický názor Vám může v životě přiníst nenávratné problémy a to dost podstatné. Zdraví Dr. Tomášek 607990077

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

Milan G.
2.12.2008 1:27:

Ano, to by jistě mohl. Ne každý rozumí všemu. Proto jsem se ptal zde odborníků. S pozdravem M.G.

odpověd

MUDr. David Tomášek MUDr. David Tomášek
1.12.2008 16:32:

Nejedná se o způsob operačního postupu, ale výšku, respektive vzdálenost o korunky žaludu. Váš požadavek ve smyslu provedení tohoto výkonu není exotický, protože se obřízka na plastice provádí více než sto let, ale na našich odděleních není tak obvyklá, protože touto problematikou se u nás zabývají více urologové a plastici se zabývají spíše vrozenými vadami. Až v poslední době se objevuje větší zájem o provedení tohoto výkonu jako estetická záležitost. Váš požadavek o vysokou obřízku je však svým způsobem riskantní, protože přehnané odebrání předkožky může vadit v erekci. Obřízku na našem pracovišti provádíme v lok. anestesii, ambulantně. Budete-li hledat plastického chirurga k tomuto výkonu, obracejte se na lékaře s atestací v našem oboru. Zdraví Dr. Tomášek 607990077

odpověd

Milan G.
1.12.2008 19:39:

Dobrý den, předem Vám děkuji za rychlou odpověď. Jak jsem již psal, studoval jsem poměrně podrobně zahraniční materiály týkající se obřízky, takže je mi jasné, že odebrání příliš velkého množství kůže by způsobilo problémy. Spíš můj dotaz směřoval k tomu, jestli je vůbec možné se s operatérem dohodnout tak, aby výsledek byl podle mých představ. Podle zkušeností lidí, kteří zákrok podstoupili ve zdejších státních zdravotnických zařízeních jsem nabyl zkušenosti, že se rutinně provádí převážně nízká a relativně volná obřízka. Což bych právě nechtěl, proto se obracím na Vás, lékaře plastických klinik. S pozdravem M.G.

zúžená předkožka:Další >

Zákrok

ObřízkaObřízka
Operační výkon, při kterém je odstraněna předkožka penisu se nazývá obřízka, neboli circumcise. Jistou variantou tohoto výkonu je tzv. Burianova plastika, při které je odstraněna předkožka jen z části.

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 2
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Obřízka:
  • Ceny od 6.000 CZK
  • Ceny do 17.000 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova