ořízka přirostlé kůžičky k žaludu
Ivan zaslal(a) v 5.8.2007 14:04:
Dobrý den.Potřeboval by jsem obříznout kůžičku přirostlou k žaludu v tom véčku na koho bych se měl obrátit? Díky za odpověď.
Zákrok
ObřízkaOperační výkon, při kterém je odstraněna předkožka penisu se nazývá obřízka, neboli circumcise. Jistou variantou tohoto výkonu je tzv. Burianova plastika, při které je odstraněna předkožka jen z části.
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 6.000,- CZK
- Ceny do 17.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
Klára
18.2.2008 18:20:
Dobrý den, můj přítel má ze spodní strany předkožku přirostlou k žaludu. Lze ji přetáhnout přes žalud i ho obnažit stáhnutím předkožky, z té přirostlé strany ale jakoby visí „na šťopce“ (jako kdyby byla uzdička umístěna o něco výš ..). I při ztopoření se mu přetahuje zpět přes žalud a nevím, zda je to způsobeno třeba nedostatečnou erekcí nebo právě přirostlou předkožkou, která by mohla bránit plnému prokrvení žaludu? Penis je v tu chvíli menší a někdy se díky tomu stahuje kondom. Děkuji za odpověď
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
14.8.2007 2:14:
buď na nejbližší urologické oddělení nebo na naši kliniku olast.chirurgie v Ostravě - tel. 596 123 854. S pozdravem MUDr.Lucák,Ostrava
odpověd
9.8.2007 20:38:
Dobrý den. Touto problematikou se vedle některých oddělení plastických chirurgií zabývají všechna pracoviště urologická. Nashledanou, dr. Remeš
odpověd
5.8.2007 18:34:
Třeba na mě. Zdraví Dr Svoboda