Penis
Martin zaslal(a) v 1.7.2007 17:28:
Dobrý den, mám takový problém s mým penisem, když mám erekci tak mi předkožka de stáhnout, ale de to trochu obtížněji, a když jí stáhnu za žalud, tak je mi to trochu nepříjemnné, a trochu mi to škrtí penis!! Obřízku bych nechtěl, tak se ptám, jestli by se s tým dalo něco dělat?! A taky mám ještě jeden problém, penis mám zahlý dolů, nestojí mi rovně, je to nějaká vada, nebo by se to dalko taky nějak opravit? Předem děkuji za odpověď ...
Zákrok
ObřízkaOperační výkon, při kterém je odstraněna předkožka penisu se nazývá obřízka, neboli circumcise. Jistou variantou tohoto výkonu je tzv. Burianova plastika, při které je odstraněna předkožka jen z části.
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 6.000,- CZK
- Ceny do 17.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
Filip
4.12.2007 18:38:
cau mel jsem stejny problem je to trochu drasticke ale pomuze ti to me to taky pomohlo vem si tu cast kuzicky a vem si nuz narizni si to tak 1-2 cm je to bolestive ale zabere to!!!!!!!!! kdyztak napi LordSeader@seznam.cz
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
Narcis
7.7.2008 10:44:
To ses blazen... urcite bych sel radeji k plastickemu chirurgovi, nezijem ve stredoveku.
odpověd
Tomáš
1.12.2007 0:48:
Dobry den mam problem s penisem byl jsem na obrizce ale jde na krivo ale je rovny jeste de stahnout uplne teda nevim jestli je to uplne a misto aby stal rovne tak je trochu na krivo ale rovne stoji je to slozitejsi
odpověd
Mara
10.10.2007 18:19:
Mam problém penis mi jde stahnout když nestojí a když stojí jde taky ale za zadu u žaludu zo mam spojeny a když jsem se pokoušel tahat aby jsem to odtahl tak jse mi na penisi udělala taková černá dubka
odpověd
Adam
13.8.2007 2:22:
Dobry den.,, Mam podobny skoro ten samy problem... kdyz je muj penis v normalnim stav jede stahnout Uplne dormalne az uplne dolu... kdyz je penis v erekci de taky stahnout ale obtizneji... penis se skrti a zmodra... muzu tak mit pohlavni styk? nebo penis odumre... Prosim Poradte sem opravdu zoufaly... Mam 15let diky
odpověd
3.7.2007 8:40:
Obřízka při tomto problému není nutná. Je možno provést plastiku předkožky při její úplném zachování. Zdraví Dr Svoboda
odpověd
prof. MUDr. Jiří Veselý CSc.
2.7.2007 11:55:
Pokud se Vám ohýbá směwrem dolů, patrně se jedná o vrozenou vývojovou vadu, můžete přijet na konzultaci.
odpověd
1.7.2007 17:46:
Dobrý den. Popsaný problém s předkožkou lze vyřešit nevelkým zákrokem bez obřízky. Stran tvaru penisu při erekci se obraťte na specializované oddělení. Nashledanou, dr. remeš, 775 29 61 61