Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - předkožka & diabetes - Obřízka

předkožka & diabetes

Tomáš zaslal(a) v 16.1.2008 9:30:   

Dobrý den, jsem diabetik a průvodním jevem mé choroby jsou i opakované mykozy v oblasti penisu,respetive předkožky. Jejich průběh je velmi nepříjemný, kdy kromě obecně známých znaků mykózy u mě dochází i k "zúžení" předkožky a jejímu popraskání, což je poměrně bolestivý projev. Jako laik jsem usoudil, že odstraněním předkožky bych omezil průběh dalších možných recidiv mykózy na "příjemnější" formu. Rád si zde přečtu Vaše názory a případná doporučení. Současně mě zajímá, zda je tento zákrok hrazen v plné výši pacientem či mohu uplatnit jeho proevdení u své zdravotní pojišťovny, konktétně OZP (207). Děkuji předem za odpovědi a přeji příjemný den.

Vaše odpověd

odpověd

MUDr. David Tomášek MUDr. David Tomášek
20.1.2008 19:12:

Pro diabetes je ,bohužel, balanitis - zánět předkožky typická. Ideální je obrátit se na urology. Ale před tím zkuste intensivně upravovat doiabetes a tuto krajinu dzžet v superčistotě. Možná, že operace nebude třeba. Pokud ano , pak je ideální řešit problém na urologii a ne na estetickém pracovišti. Zdraví Dr. Tomášek 607990077

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:balanditida
předkožka:Další >

Zákrok

ObřízkaObřízka
Operační výkon, při kterém je odstraněna předkožka penisu se nazývá obřízka, neboli circumcise. Jistou variantou tohoto výkonu je tzv. Burianova plastika, při které je odstraněna předkožka jen z části.

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Obřízka:
  • Ceny od 6.000,- CZK
  • Ceny do 17.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova