problém
Honza zaslal(a) v 11.9.2007 23:07:
Dobrý den,mám problém a nevím na koho se obrátit.jde o to,že při erekci mám skoro přes celý žalud předkožku a mám ho schovaný.Celkem mi to vadí a když kůži stahnu dolů,zase se vratí a nebo ji musím pomáhat!A vůbec mi to není příjemné při nějakých "erotických hrátkách".Proto se chci zeptat,co s tím?Je možné že by zákrok hradila pojištovna a jestli ne tak kolik zhruba stojí?Nechtel bych take prijit o celou predkozku!A ke vsemu je mi to strasne trapne s tim nekam jit!!!Jestli si na moji otazku udelate cas budu moc vdecny;) Dekuji.
Zákrok
ObřízkaOperační výkon, při kterém je odstraněna předkožka penisu se nazývá obřízka, neboli circumcise. Jistou variantou tohoto výkonu je tzv. Burianova plastika, při které je odstraněna předkožka jen z části.
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 6.000,- CZK
- Ceny do 17.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
25.9.2007 21:30:
Milý Honzo,Vaším problémem se na naší klinice běžně zabýváme,není proč se stydět.Zdraví dr.vraspírová 775122031
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
12.9.2007 6:57:
Dobrý den. Váš problém je možno řešit plastickým výkonem v lokální anestezii, kdy se nijak výrazně délka předkožky nezmění. Nashledanou, dr. Remeš, 775 29 61 61
Nahlásit nevhodný příspěvek