Problémy po volné obřízce,plastice uzdičky
David zaslal(a) v 26.2.2008 21:52:
Dobrý večer, mám poměrně velký problém.V prosinci 2007 jsem podstoupil plastiku uzdičky, po které vznikly na vnitřní předkožce malé útvary, zbytky jizvy, které při doteku s kůží nebo látkou dost pálí.Jelikož po zákroku předkožka stále dost zaškrcovala žalud jsem se rozhodl podstoupit obřízku.Bohužel mi byla provedena obřízka volná, jizvy přibližně 2 cm za žaludem při stopoření.Tento zákrok jsem podstoupil 11.2.2008..Nejvetší problém je v tom, že vnitřní předkožka je velmi citlivá neustále svědí a pálí, hlavně zbytky jizvy, které zbyly po plastice uzdičky.Vnitřní předkožka neustále otéká.Chtěl bych se zeptat, zdali je možné ten problém vyřešit, například tzv. nízkou obřízkou.??Nebo jinym způsobem, protože už je to dost nesnesitelné.Děkuji předem za Vaši odpověď
Zákrok
ObřízkaOperační výkon, při kterém je odstraněna předkožka penisu se nazývá obřízka, neboli circumcise. Jistou variantou tohoto výkonu je tzv. Burianova plastika, při které je odstraněna předkožka jen z části.
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 6.000,- CZK
- Ceny do 17.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
26.2.2008 23:42:
Milý Davide,bylo by nutné Vaše vyšetření a teprve po té bychom Vám navrhli řešení problému.Zdraví dr vraspírová
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
David
26.2.2008 22:30:
Zapomněl jsem dodat, že bydlím v Praze a rád bych zákrok podstoupil zde, pokud by to bylo možné.
Nahlásit nevhodný příspěvek