Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Rada - Obřízka

Rada

Jarda zaslal(a) v 4.6.2008 22:16:

Dobrý den je mi 31 a mám problém,že nepřetáhnu předkožku přes žalud a když ano tak mi na straně nepatrně praskne a je to dost bolestivé a také mi začala praskat uzdička(a to vše v klidu) a ve ztopořeném stavu nemám šanci přetáhnout vůbec,byl bych moc rád kdyby jste mi poradili způsob a postup léčby,děkuji fakt zoufalý Jarda
Vaše odpověd

odpověd

MUDr.  Robert Remeš MUDr. Robert Remeš
9.6.2008 10:33:

Dobrý den. Navrhoval bych plastiku předkožky. V našem zařízení je hrazena pojišťovnou. NAshledanou, dr. Remeš

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

Jarda
5.6.2008 10:56:

Dobrý den pane doktore,nejdříve vám chci poděkovat,že jste mi odepsal a jsem rozhodnut že pojedu do Prahy a prokonzultuji s vámi můj problém,ale mám ještě jednu otázku:Je možné,že mi zákrok který mi uděláte zaplatí pojištovna a nebo je to všechno jen za hotové?Moc děkuji a doufám že se brzy uvidíme.

Dobrý den,můžete příjít na mé pracoviště v Ostravě,pokud Vám vyhovuje Morava .S pozdravem Dr.Lišaník,Ostrava

Nezoufejte. Přijďte na konzultaci, situace se dá jistě řešit, ať už plastikou překožky či úplnou nebo částečnou obřízkou.Zdraví Dr Svoboda

Reklama

Zákrok

ObřízkaObřízka
Operační výkon, při kterém je odstraněna předkožka penisu se nazývá obřízka, neboli circumcise. Jistou variantou tohoto výkonu je tzv. Burianova plastika, při které je odstraněna předkožka jen z části.

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Obřízka:
  • Ceny od 6.000,- CZK
  • Ceny do 14.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova