Rada
Jarda zaslal(a) v 4.6.2008 22:16:
Dobrý den je mi 31 a mám problém,že nepřetáhnu předkožku přes žalud a když ano tak mi na straně nepatrně praskne a je to dost bolestivé a také mi začala praskat uzdička(a to vše v klidu) a ve ztopořeném stavu nemám šanci přetáhnout vůbec,byl bych moc rád kdyby jste mi poradili způsob a postup léčby,děkuji fakt zoufalý Jarda< Předchozí:dotaz
Rada:Další >
Reklama
Zákrok
ObřízkaOperační výkon, při kterém je odstraněna předkožka penisu se nazývá obřízka, neboli circumcise. Jistou variantou tohoto výkonu je tzv. Burianova plastika, při které je odstraněna předkožka jen z části.
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
Obřízka:
- Ceny od 6.000,- CZK
- Ceny do 14.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
9.6.2008 10:33:
Dobrý den. Navrhoval bych plastiku předkožky. V našem zařízení je hrazena pojišťovnou. NAshledanou, dr. Remeš
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
Jarda
5.6.2008 10:56:
Dobrý den pane doktore,nejdříve vám chci poděkovat,že jste mi odepsal a jsem rozhodnut že pojedu do Prahy a prokonzultuji s vámi můj problém,ale mám ještě jednu otázku:Je možné,že mi zákrok který mi uděláte zaplatí pojištovna a nebo je to všechno jen za hotové?Moc děkuji a doufám že se brzy uvidíme.
odpověd
5.6.2008 10:48:
Dobrý den,můžete příjít na mé pracoviště v Ostravě,pokud Vám vyhovuje Morava .S pozdravem Dr.Lišaník,Ostrava
odpověd
4.6.2008 23:32:
Nezoufejte. Přijďte na konzultaci, situace se dá jistě řešit, ať už plastikou překožky či úplnou nebo částečnou obřízkou.Zdraví Dr Svoboda