reklamace
Dan zaslal(a) v 30.1.2008 1:14:
Dobrý den, v prosinci jsem absolvoval obřízku v českobudějovické krajské nemocnici. Přijímací doktorka mi dala formulař, kde jsem vyjadřoval souhlas s operací a mimo jiné na něm bylo, že součástí operace je rovněž odstranění uzdičky. Doktorce jsem sdělil, že chci obřízku co nejkratší, nejtěsnější a tvářila se, že v tom není problém. Na mou otázku, zda bude operaci prováděnet ona mi sdělila že nikoliv, ale že bude u ní přítomna a mé požadavky sdělí operatérovi. Druhý den při vizitě před operací sama řekla, že obřízku udělají těsnou. Po operaci jsem byl velmi zaskocen, protože výsledek neodpovídal mé představě. Sdělil jsem to tedy oné doktorce a ta mi s úsměvem sdělila pouze "ale prosím vás" a odešla. Dnes je to cca 2 měsíce po operaci, čili již bez otoků a stav je dle mého laického názoru následující: uzdičku odstraněnou nemám, její sešití s vnější předkožkou je velmi neestetické a hlavně uzdička je při erekci bolestivě napnutá, což je zhoršení oproti předoperačnímu stavu. Dále v klidovém stavu mám žalud zakrytý kůží až ze 60%. Dle tohoto schématu mám styl obřízky nízký a volný, což opět neodpovídá mému požadavku nízky a těsny. Se současným stavem se nechci smířít a chci to řešit. Rád bych se na tomto místě zeptal, jaké mám možnosti reklamace, zda mám na ní nárok a jak byste se sami jako lékaři zachovali, pokud by za Vámi přišel pacient a chtěl by Vaší práci reklamovat. Další věcí je, zda se vůbec mám obracet na stejné pracovistě, když mě již jednou zklamali. Bohužel v ČB jsem jiné pracoviště nanešel. Dvě soukromé plastické chirurgie, na které mě odkázal Váš server, circumcisi nanabízí. Děkuji za každou reakci.
Zákrok
ObřízkaOperační výkon, při kterém je odstraněna předkožka penisu se nazývá obřízka, neboli circumcise. Jistou variantou tohoto výkonu je tzv. Burianova plastika, při které je odstraněna předkožka jen z části.
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 6.000,- CZK
- Ceny do 17.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
30.1.2008 15:43:
Provádíme obřízky a opravy po obřízkách již mnoho let. Pokud je pro Vás dostupná Ostrava, budeme se Vám rádi věnovat po tel. domluvě na čísle naší recepce : 596 123 854. Pokud však mohu doporučit - Vaším prvním a správným krokem by však měla být osobní návštěva na pracovišti, kde Vás operovali.Tam svou spokojenost konzultovat s ošetřujícím lékařem. Jsem naprosto přesvědčen, že Vaše připomínky vyslyší a provedou zdarma následnou úpravu. Takový je správný postup. Zdravím MUDr.Lucák,Ostrava
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
30.1.2008 6:16:
Dobrý den,pokud máte zájem-můžete mi napsat na firemní e-mail,rád zodpovím Vaše další otázky.S pozdravem Dr.Lišaník, Ostrava
Nahlásit nevhodný příspěvek