Zůžená předkožka i po obřízce
Petr zaslal(a) v 20.5.2008 12:10:
Dobrý den, před 19 dny jsem byl na obřízce, která měla vyřešit můj problém s relativní fimózou. Operace byla prováděna v CA a druhý den jsem šel domů. Ošetření koupel v heřmánku a framykoin. Chtěl bych se zeptat jak vyřešit problém se zůženou předkožkou i po zákroku. (tesně za žaludem je kůže zůžená, při erekci to sice zatim nevadí, ale rozhodně to vypada v klidovém stavu nevzhledně, protože zůžení vytváří na spodní straně penisu něco jako bouli :( ) navic i po 19 dnech je rána poměrně živá, hlavně na horní straně penisu. Měl bych se začít obávát a vyhledat co nejdříve lékaře? (na kontrole jsem byl před 4 dny a lékař na to v podstatě nereagoval, proto jsem si myslel, že je to v pořádku, přesto mě to ale docela trápí.) Předem děkuji za odpověď< Předchozí:Obřízka
otok a zabarvení:Další >
Reklama
Zákrok
ObřízkaOperační výkon, při kterém je odstraněna předkožka penisu se nazývá obřízka, neboli circumcise. Jistou variantou tohoto výkonu je tzv. Burianova plastika, při které je odstraněna předkožka jen z části.
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
Obřízka:
- Ceny od 6.000,- CZK
- Ceny do 14.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
Petr
17.6.2008 14:01:
Dekuji za odpovedi, po dohode s lekarem jsem absolvoval reoperaci ktera castecne problem vyresila, presto otok (edem, lymfedem) zustava :( ale pokusim se najit se operaterem nejake pripustne reseni jak edem zmensit na minimum pripadne ostranit. (dalsi opera jiz neni moc realna) Presto dekuji za odpovedi S pozdravem Petr
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
29.5.2008 10:18:
Dobrý den. Na hodnocení je ještě brzy. počítejte s tím, že otok v této oblasti trvá delší dobu. Po odeznění otoků a následném vyzrání jizvy bude stav určitě lepší. NAshledanou, dr. Remeš
odpověd
20.5.2008 15:36:
Dobrý den, bez konkretního vyšetření nelze říci, zda je zúžení takového charakteru, že by to měl být problém. Charakter jizvy lze do velké míry ovlivnit masážemi. Zvláštní je, že tuto otázku nepoložíte během vyšetření operatérovi a kladete ji na internetu. dr.Paděra
odpověd
Petr
22.5.2008 15:03:
Dekuji za odpoved, otazku bych operaterovi rad polozil primo, bohuzel jsem sluzebne mimo a proto mam jen omezene moznosti kontaktu. Samozrejme, ze po navratu se chci s operaterem sejit a vse prodiskutovat. Petr