Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - zúžená předkožka - Obřízka

zúžená předkožka

Roman zaslal(a) v 7.10.2007 10:54:   

Dobrý den, potýkám se v poslední době s problémem zúžené předkožky. Po nějaké mykoze, co měla manželka, se mi u uzdičky udělal takový malý vřídek a zúžila se mi předkožka. V současné době mě to velmi omezilo sexuální život, protože je pro mě styk dost bolestivý. Chtěl bych tento problém co nejdřív vyřešit, aby se vše vrátilo do normálu... Pomůže mi někdo s mým problémem? Bydlím u Prahy. Děkuji.

Vaše odpověd

Milý Romane,jsem si jistá,že obřízka Vám zcela určitě pomůže od Vašich potíží.Na našem pracovišti ji provádíme velmi často a klienti jsou spokojení.Zdraví dr vraspírová

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

Roman
12.10.2007 19:06:

Dekuji za nabidku. Kolik by me to stalo, nechat si tento zakrok udelat na vasi klinice? Dekuji. Roman

doporučuji vyšetření na dermatologii a na urologii, pokud budete po těchto stránkách v pořádku, je řešení snadné operací podle Buriana, hezký den doc Dušková

Hygiena-svědění,přítelkyně mikóza, orální sex:Další >

Zákrok

ObřízkaObřízka
Operační výkon, při kterém je odstraněna předkožka penisu se nazývá obřízka, neboli circumcise. Jistou variantou tohoto výkonu je tzv. Burianova plastika, při které je odstraněna předkožka jen z části.

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Obřízka:
  • Ceny od 6.000,- CZK
  • Ceny do 17.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova