Dobrý večer,
měl bych na Vás otázku a doufám, že mi odpovíte. Ve čtyřech letech jsem prodělal zákrok, který mi měl pomoci od infekce způsobené usazením mazu za předkožkou. Vše se zahojilo, ale předkožka nešla opět přetahovat, proto jsem prodělal další zákrok, avšak ten byl prodělán již v celkové narkóze v nemocnici. Dnes, tj. v 16ti letech, se problém opět objevil, tedy abych to lépe specifikoval - problém přetrvává. V klidovém stavu jde předkožka shrnout vcelku normálně, akorát když se penis uvede do ztopořeného stavu, jde shrnout pouze o 1-2 cm, další pokosy jsou již bolestivé. Proto bych se Vás rád zeptal, zda-li je nutné provést nějaký zákrok(byl bych rád, pokud by se jednalo pouze o ambulatní), anebo je možné \\\\\\\"toto\\\\\\\" vyléčit nějakými mastmi.
Děkuji za odpověď, s pozdravem Paja.995
Zúžená předkožka
(Diskuze k tématu Circumcisse – obřízka, Burianova plastika)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
Jedná se patrně o chronický zánět vnitřního listu předkožky. Pokud to nepůjde řešit konservativně (urologie), pak lze zkusit zkrátit předkožku o jejé vnitřní list s tím, že tam bude zevní kůže, tredy našije se do blízkosti korunky žaludu a o to bude předkožka kratší, pokud to tedy vůbec ještě půjde. Zdraví Dr. Tomášek 602303877
Dobrý den, mastmi se Váš problém s největší pravděpodobností nepodaří vyřešit, neboť je to věc mechanická. Tedy zúžená předkožka vzhledem k velikosti žaludu, která nejde přetáhnout. Podle stavu se toto řeší buď rozšířením předkožky tzv Burianovou plastikou nebo odstraněním předkožky, tedy obřízkou. Jistě je možné toto řešit i ambulantně, ale typ i rozsah výkonu lze říci jen na základě místního nálezu, tedy po Vašem vyšetření. dr.Paděra
Dobrý den,
ráda bych Vám nabídla osobní konzultaci s naším urologem MUDr. Baitlerem, kde Vám doporučí nejvhodnější řešení právě ve Vašem případě. Vstupní konzultace stojí 3000,- Kč, zajistíme nejbližší možný termín.
S přáním hezkého dne za Kliniku GHC
Markéta Koňaříková
Client Care Manager
Klinika GHC
Krakovská 8
110 00 Praha 1
Tel: 222 211 206,8
konarikova@ghc.cz
Dobrý den,
ráda bych Vám nabídla osobní konzultaci s naším urologem MUDr. Baitlerem, kde Vám doporučí nejvhodnější řešení právě ve Vašem případě. Vstupní konzultace stojí 3000,- Kč, zajistíme nejbližší možný termín.
S přáním hezkého dne za Kliniku GHC
Markéta Koňaříková
Client Care Manager
Klinika GHC
Krakovská 8
110 00 Praha 1
Tel: 222 211 206,8
konarikova@ghc.cz
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Dobrý den.
Můj penis nejde vůbec přetáhnout.
Když ho přetahuju nejde vidět ani kousek žaludu.
Co stím mám dělat ?
anonym, 12 let
Nevím, co si mám představit pod pojmem " Anonym 12 let". Pokud je pacientem člověk, který je považovaný za dítě tedy do 15 let, jedná se většinou o pediatrickou problematiku a tuto " fimozu" řeší dětská chirurgie, nebo i plastická chirurgie. Dospělí muži rádi chodí na privátní plasticko-chirurgická estetická pracoviště, kde si, ovšem, musí výkon platit.
Zdraví Dr. Tomášek 607990077
www.plasticka-chirurgie-praha.cz