Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Ošetření - Odstranění celulitidy a tukových vrstev

Ošetření

Jaroslava zaslal(a) v 17.1.2008 7:39:   

Dobrý den. Byla jsem (1x) na ošetření přístrojem Accent. Ale moje očekáváni zatím nesplnil. Celulitýda se zhoršila. Mám ještě pokračovat a jít na další ošetření? (přeci jenom tento zákrok není nejlevnější) A mám ještě jeden problém píšete, že je ošetření nebolestivé a dá se provádět kdykoliv běhěm roku, ale já mám na ošetřovaných místech modřiny. Je to normální? Předem děkuji za odpověď.

Vaše odpověd

odpověd

Petra Clinic Petra Kučerová
29.1.2008 19:46:

Dobrý den paní Jaroslavo, celulitida se po ošetření nemůže zhoršit, zřejmě bude problém v sedavém zaměstnání, špatném pitném a stravovacím režimu a také málo pohybu. S celulitidou se musí bojovat celý život, žádný zázrak na ni nefunguje, ale ACCENT ji dokáže výrazně omezit. počet ošetření je však vyšší - 6- 10. U nás se dá cena při tolika ošetřeních korigovat. Modřiny mohou být, protože dochází k mechanickému dráždění kůže a citlivějším jedincům se mohou vytvořit. Velmi ráda Vám poradím podrobněji, ozvěte se na petra.kucerka @seznam.cz. Neházejte flintu do žita ! vždy je lepší bojovat, než setrvat ve stejném stavu a jen nečinně přihlížet jeho zhoršení ! Zvládnete to ! Pamatujte - kdo chce hledá způsob, kdo nechce, hledá důvod ! s přátelským pozdravem Petra Kučerová

Nahlásit nevhodný příspěvek

Problem:Další >

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova