Chrápání
Dana Berousková zaslal(a) v 1.9.2007 19:10:
Dobrý den. Je mi 22 let a už delší dobu mám problém s chrápáním. V informacích o zákrocích jsem se dozvěděla, že chrápání může způsobovat zdravotní problémi. Jelikož jsem na sobě pár těchto příznaků, jako je bolest hlavy, pocit spavosti a poruchám paměti, tak bych se ráda nechala odborně vyšetřit. Mohli byste mi prosím zaslat kontakty na odborníky v Karlových Varech a v Brně na email berouskova.d@centrum.cz? Budu potřebovat doporučení u obvodního lékaře? Předem Vám děkujiReklama
Zákrok
Odstranění chrápáníChrápání. Snad největší postrach společných ložnic. Tisíce zaručených domácích nápadů, jak se zbavit problému silně narušujícího soužití, spolehlivě selhává. Současné poznatky navíc ukazují, že chrápání může mít nejen vážné následky sociální, ale dokonce i zdravotní. Je možné chrápání odstranit? Jaké jsou jeho příčiny? Takové otázky si dnes a denně kladou všichni, jichž se tento problém týká či dotýká. Nejčastěji lze chrápání řešit laserovým zákrokem na měkkém patře (LAUP) eventuelně laserovým zprůchodněním nosu (LAMT).
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 6.500,- CZK
- Ceny do
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
25.9.2007 21:57:
Vážená paní Berousková,na naší klinice se laserovou operativou zabýváme již dlouhou dobu s velmi dobrými výsledky.Problematikou se zabývá MUDr.Moravec.S pozdravem dr vraspírová 775122031
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
3.9.2007 14:14:
Dobrý den, děkujeme Vám za dotaz. Na naší klinice provádíme výkon k odstranění chrápání, odborníkem na tuto problematiku je Doc. Klozar.Ráda bych Vás pozvala na konzultaci s ním, cena je 2.500,- Kč.Pokud máte ev. zájem podstoupit zákrok v Praze, prosím kontaktujte nnás na tel. čísle 222 211 206-208. S pozdravem za GHC kliniku Věra Šobrová.
odpověd
1.9.2007 20:30:
Dobrý den, navštivte www.lente.cz, a dozvíte se vše potřebné. S úctou...