Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Chrápání - Odstranění chrápání

Chrápání

Aneta zaslal(a) v 14.2.2008 12:49:

Dobry den, mam velky problem. Nechala jsem si pred 2dny laserem upravit krk, abych prestala chrapat. Pred zakrokem jsem mela spatnou vyslovnost "R", coz mi nikdy nevadilo a neresila jsem to. Moje "R" bylo vyraznejsi, ale ne moc. Rikala jsem ho krkem, ne jazykem jak se ma. Ovsem po zakroku jsem ho nedokazala rict vubec.. Behem tech dvou dnu jsem se ho naucila rikat jazykem, tak jak se ma, ucim se vyslovovat slova, i to jde, ale skoro ve 40 je to docela narocne. Ale s nekym komunkovat a plynule mluvit nezvladam.. Upravi se to? Mate nekdo podobnou zkusenost?
Vaše odpověd

odpověd

mavin
22.5.2008 23:38:

Určitě ano. Kdysi jsem se učila vyslovovat ř a měla pocit, že to nejde a že si toho všichni všimají. Pak se mi stalo to, co se stává třeba, když se učíte bruslit. Nejde to, nejde a najednou jedete a dnes Vám mohu bezchybně předvést třistatřiatřicet stříbr...atd. Chce to cvičit,číst,mluvit a podaří se.Přeji hodně štěstí.

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

milan
2.4.2008 23:22:

Bez dechu čtu problémy všech co mají problém s chrápáním přitom je to tak jednoduché se jich zbavit podle starořeckého způsobu učení se správně dýchat rád poradím

odpověd

František
3.4.2008 7:46:

Promiňte, ale pochybuji o vašem tvrzení. považuji je za podobně nevěrohodné, jako jakoukoli alternativní léčbu.

< Předchozí:chrápání
chrápání:Další >

Reklama

Zákrok

Odstranění chrápáníOdstranění chrápání
Chrápání. Snad největší postrach společných ložnic. Tisíce zaručených domácích nápadů, jak se zbavit problému silně narušujícího soužití, spolehlivě selhává. Současné poznatky navíc ukazují, že chrápání může mít nejen vážné následky sociální, ale dokonce i zdravotní. Je možné chrápání odstranit? Jaké jsou jeho příčiny? Takové otázky si dnes a denně kladou všichni, jichž se tento problém týká či dotýká. Nejčastěji lze chrápání řešit laserovým zákrokem na měkkém patře (LAUP) eventuelně laserovým zprůchodněním nosu (LAMT).

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Odstranění chrápání:
  • Ceny od 6.500,- CZK
  • Ceny do
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova