Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - jizva - Odstranění jizev laserem

jizva

Jana zaslal(a) v 7.3.2008 19:53:   

Dobrý den, zajímalo by mě, zda je možno laserem odstranit i jizvu, která vznikla po popálení. Asi v 5-ti letech jsem si popálila hřbet ruky, Zůstalo mi tam takové mírně zjizené místo asi 3 krát 3 centimetry. Jaká by asi byla cena? Je potřeba aplikaci opakovat? Děkuji

Vaše odpověd

odpověd

FACELIFTING Praha
10.3.2008 15:20:

Vážený pane, jizva se dá vyhladit a vyrovnat s okolní pokožkou.Zašlete prosím foto jizvy na naší mailovou adresu: lasercentrum@seznam.cz

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

Klinika GHC Praha Klinika GHC Praha
10.3.2008 13:59:

Dobrý den, na naší klinice provádíme korekci jizvy Karboxyterapií .- aplikace CO 2 pod kůži, má výborný efekt ve zlepšování stavu jizev.Cena je 800-1.600,-Kč.Ráda bych Vás pozvala na osobní konzultaci s Dr. Koutnou, která se na tuto metodu specializuje a má s ní výborné výsledky. Pro objednání nás kontaktujte na tel. čísle 222 211 206-208.S pozdravem za GHC kliniku Věra Šobrová.

Dobrý den, jizvu korigovat lze - doporučuji bezplatnou konzultaci. S pozdravem Pavel Janda, tel.: 721 283 208

< Předchozí:Odstraneni jizvy nebo tetovani?
vyhlazení jizvy:Další >

Zákrok

Odstranění jizev laseremOdstranění jizev laserem
Každé poranění kůže se hojí jizvou. Její vzhled závisí především na typu a rozsahu poranění, ale také na osobních dispozicích k tvorbě jizev. Odstranění jizvy se provádí jednak z estetických důvodů, ale i z důvodu diskomfortu způsobeného umístěním jizvy.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Odstranění jizev laserem:
  • Ceny od 30 CZK
  • Ceny do 30.000 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova