Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - jizva - Odstranění jizev laserem

jizva

Tomáš Šorejs zaslal(a) v 5.5.2008 20:22:   

Dobrý den,chtěl bych se zeptat je my 15 let a asi pred 7 lety jsem měl plané neštovice a na obličeji mi zustala mala červená jizva,da se odstranit laserem. Děkuli za odpověď

Vaše odpověd

odpověd

Aneta
19.6.2008 16:15:

Dobrý den, mám na zádech propadlou jizvu, jizva je velká asi 4x2 centimetry, propadlé místo je asi 1x1 cm. Dříve jsem tam měla keloid, ale lékařka mně tam píchla nějakou injekci (nepamatuji si název) a mně se to potom propadlo. Lze to nějak spravit aby byla jizva alespoň v rovině s okolní kůži? Lze ji nějak "vytáhnout". Zákrok byl proveden před měsícem a lékařka mně utvrzuje v tom, že mně to doroste. Moc děkuji za odpověď. Preji hezký den, Aneta.

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

Petra Kašparová
6.5.2008 9:44:

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, 26.4.2008 mi dceru (2,5) pokousal pes v obličeji. Chci se zeptat jestli je možné i takhle malé děti léčit laserem??? Děkuji

odpověd

FACELIFTING Praha
6.5.2008 7:55:

Vážený pane, jizva se dá laserem vyhladit a odbarvit, ale ne úplně odstranit. Nejvhodnjěí by bylo objednat se ke konzultaci na naší recepci, telefon je 222 511 790.

Vážený pane, jizvu zcela odstranit nelze,dosáhneme toho,že jizva má stejnou barvu jako okolí a je v rovině kůže.Sezení je třeba několik. Pokud máte zájem o další informace,eventuelně objednání,volejte recepci dermatologie tel.242426437 nebo 731503124. Děkujeme,hezký den. Šmidrová,dermatologie LD

Dobrý den,jizvu lze laserem korigovat - učinit méně nápadnou.

popraskana kuze:Další >

Zákrok

Odstranění jizev laseremOdstranění jizev laserem
Každé poranění kůže se hojí jizvou. Její vzhled závisí především na typu a rozsahu poranění, ale také na osobních dispozicích k tvorbě jizev. Odstranění jizvy se provádí jednak z estetických důvodů, ale i z důvodu diskomfortu způsobeného umístěním jizvy.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Odstranění jizev laserem:
  • Ceny od 30 CZK
  • Ceny do 30.000 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova