jizva na cele
gillietta zaslal(a) v 29.8.2008 17:41:
dobry den mam uz asi pres 10 let na cele 2,5 centimetrovou jizvu uz kdysi jsem si ji chtela nechat odstranit ale nevedela jsem kolik bude stat odstraneni laserem a jestli mi to treba jeste nezhorsi mohl by mi nekdo odpovedet na me otazky???dekuji
Zákrok
Odstranění jizev laseremKaždé poranění kůže se hojí jizvou. Její vzhled závisí především na typu a rozsahu poranění, ale také na osobních dispozicích k tvorbě jizev. Odstranění jizvy se provádí jednak z estetických důvodů, ale i z důvodu diskomfortu způsobeného umístěním jizvy.
Fotky před/po
-

Medical Laser Centre -

Privátní klinika RIVA -

Ordinace pro všeobecnou a plastickou chirurgii Laserové centrum
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 30,- CZK
- Ceny do 30.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
1.9.2008 8:33:
Dobrý den, rozsah ošetření se odvíjí dle vzhledu jizvy, proto je nutná osobní konzultace s dermatoložkou Dr. Koutnou, která používá metodu karboxyterapi - aplikace CO2 pod kůží. Dochází ke zlepšení stavu jizvy a postupnému vyhlazování. Efekt je viditelný po cca 3 sezeních, rozsah ošetření určí lékařka dle efektu.Pro objednání nás kontaktujte na tel. čísle 222 211 206-208. S přáním hezkéh dne Věra Šobrová.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
29.8.2008 18:19:
Dobrý den,
z Vašeho dotazu není přímo jasné, jak jizva vypadá, jestli je zabarvená, vystouplá, byl by potřeba podrobnější popis nebo návštěva laserového centra, kde bychom Vám při vstupní konzultaci řekli podrobné informace včetně ceny zákroku. S přáním hezkého dne laserové centrum Anděl, www.lcandel.cz
odpověd
29.8.2008 17:51:
Dobrý den,možnosti korekce jizvy lze určit až po vyšetření.Můžete i poslat detailní foto jizvy.Cena za korekci je do 2000Kč.