Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Jizva na rameni - Odstranění jizev laserem

Jizva na rameni

zikib zaslal(a) v 14.8.2008 10:50:   

Dobrý den,

ráda bych se informovala o možnosti odstranění jizvy v oblasti ramene. při nehode na lyžích jsem si bohužel zlomila ruku dost nešikovně, takže mi lékaři museli kousek pod ramennim kloubem na kost předělávat dlahu, aby kost mohla srůst. Tudiž mám na ruce dvě poměrně dlouhé jizvy cca 15 cm. Jelikož po roce lékaři dopořučili dlahu z kosti odstranit, museli znovu jizvu rozříznout. To je již více než rok. Po první i druhé operaci jsem provaděla pravidelné masaže jizvy a použivala speciální masti na její změkčení. Ta je ted měkka, pružna, jen v jednom miste vystouplá. Jizvu neopaluji a pouzivam faktor 50. Bohužel podle informaci od lekaře se jedna o keloidni jizvu. Je možné tuto jizvu nějak pomocí laseru zmenšit a nebo dokonce odstranit? Mohli byste mi doporučit vhodne řešení a odhadem vyčíslit cenu za zákrok? Mohu zaslat i fotografii.
Děkuji a přeji hezký den

Vaše odpověd

Dobrý den, možností korekce je celá řada, nejen laser, metody se často kombinují.O nejvhodnějším postupu lze rozhodnout až po vyšetření. S pozdravem MUDr.I. Bäumeltová, www.mlc-laser.com

Nahlásit nevhodný příspěvek

Dobrý den,jizvu nelze odstranit,lze ji korigovat lasery.

odpověd

Klinika GHC Praha Klinika GHC Praha
14.8.2008 12:29:

Dobrý den,
vhodným řešením by pro Vás mohla být karboxyterapie, kterou na Klinice GHC provádí MUDr. Nina Koutná. Jedná se o neinvazivní metodu, vpichování CO2 do podkoží. Tím dochází k postupnému prokrvení a vyhlazení jizvy a uvolnění srůstů. Před prvním ošetřením je nutná vstupní konzultace, která stojí 600,- Kč. Cena jednoho ošetření pomocí karboxyterapie stojí 800,- Kč - 1600,- Kč, záleží na partii. Objednat se můžete na tel.č. 222 211 206,208. S přáním hezkého dne za Kliniku GHC Markéta Koňaříková

< Předchozí:jizvy sebepoškozování slunce
jizva na cele:Další >

Zákrok

Odstranění jizev laseremOdstranění jizev laserem
Každé poranění kůže se hojí jizvou. Její vzhled závisí především na typu a rozsahu poranění, ale také na osobních dispozicích k tvorbě jizev. Odstranění jizvy se provádí jednak z estetických důvodů, ale i z důvodu diskomfortu způsobeného umístěním jizvy.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 3
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Odstranění jizev laserem:
  • Ceny od 30,- CZK
  • Ceny do 30.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova