jizva po operaci
marketa zaslal(a) v 22.4.2007 1:38:
dobry den, je mi 22 let a pred rokem jsem prodelala vaznou autonehodu.mela jsem zlomenou s naslednou operaci po ktere mi zustala dlouha zcervenala, mirne vystoupla jizva na zadech+ mensi po odebrani panevniho stepu. za mesic jdu na extrakci sroubu. kde bude jizva znovu nariznuta...velice me to trapi. rada chodim v lete v bikinach a ted se stydim kdekoliv svleknout. chapu, ze nekomu muze prijit tenhle problem malicherny a misto abych se radovala, ze chodim tak se zabyvam jizvami ale po psychicke strance me to velice trapi.myslite,ze mam nejakou sanci aspon na mensi zviditelneni a jaka je cenova relace techto zakroku?dekuji za odpoved a preji pekny den
Zákrok
Odstranění jizev laseremKaždé poranění kůže se hojí jizvou. Její vzhled závisí především na typu a rozsahu poranění, ale také na osobních dispozicích k tvorbě jizev. Odstranění jizvy se provádí jednak z estetických důvodů, ale i z důvodu diskomfortu způsobeného umístěním jizvy.
Fotky před/po
-

Privátní klinika RIVA -

Medical Laser Centre -

Ordinace pro všeobecnou a plastickou chirurgii Laserové centrum
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 30,- CZK
- Ceny do 30.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
22.4.2007 12:23:
Dobrý den,jizvu nelze odstranit,ale lze ji výrazně korigovat chirurgicky případně laserovými zákroky.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
22.4.2007 8:28:
Dobrý den. Zcela určitě je možno definitivní výsledek do určité míry ovlivnit. Po operaci, kterou zmiňujete, kontaktujte někoho z plastických chirurgů a pod jeho vedením o jizvu pečujte. Nashledanou, dr. Remeš, 775 29 61 61, SANUS
Nahlásit nevhodný příspěvek