Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - jizva po operaci - Odstranění jizev laserem

jizva po operaci

marketa zaslal(a) v 22.4.2007 1:38:   

dobry den, je mi 22 let a pred rokem jsem prodelala vaznou autonehodu.mela jsem zlomenou s naslednou operaci po ktere mi zustala dlouha zcervenala, mirne vystoupla jizva na zadech+ mensi po odebrani panevniho stepu. za mesic jdu na extrakci sroubu. kde bude jizva znovu nariznuta...velice me to trapi. rada chodim v lete v bikinach a ted se stydim kdekoliv svleknout. chapu, ze nekomu muze prijit tenhle problem malicherny a misto abych se radovala, ze chodim tak se zabyvam jizvami ale po psychicke strance me to velice trapi.myslite,ze mam nejakou sanci aspon na mensi zviditelneni a jaka je cenova relace techto zakroku?dekuji za odpoved a preji pekny den

Vaše odpověd

Dobrý den,jizvu nelze odstranit,ale lze ji výrazně korigovat chirurgicky případně laserovými zákroky.

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr.  Robert Remeš MUDr. Robert Remeš
22.4.2007 8:28:

Dobrý den. Zcela určitě je možno definitivní výsledek do určité míry ovlivnit. Po operaci, kterou zmiňujete, kontaktujte někoho z plastických chirurgů a pod jeho vedením o jizvu pečujte. Nashledanou, dr. Remeš, 775 29 61 61, SANUS

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:Jizvy po opearaci
jizvy na očních víčkách:Další >

Zákrok

Odstranění jizev laseremOdstranění jizev laserem
Každé poranění kůže se hojí jizvou. Její vzhled závisí především na typu a rozsahu poranění, ale také na osobních dispozicích k tvorbě jizev. Odstranění jizvy se provádí jednak z estetických důvodů, ale i z důvodu diskomfortu způsobeného umístěním jizvy.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Odstranění jizev laserem:
  • Ceny od 30,- CZK
  • Ceny do 30.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova