Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Jizva po úrazu - Odstranění jizev laserem

Jizva po úrazu

Alena zaslal(a) v 1.10.2008 17:36:   

Dobrý den,
ráda bych se informovala o možnosti odstranění jizvy laserem. Před dvěma měsíci jsem si odřela nohu (holeň). Odření bylo dost hluboké, po zahojení mi zůstala jizva 3 x 2,5 cm. Jizva je zatím čerstvá, červená, hladká, pouze v jednom místě mírně vystouplá. Nyní mažu jizvu mastí Contratubex, ale zatím beze změny. Zajímá mě, zda se dá jizva odstranit laserem a jakým, kdy je nejvhodnější doba k zákroku, kolikrát by se laser opakoval a přibližnou cenu? Případně mohu poslat i foto. Praha, Brno. Děkuji za odpověď.

Vaše odpověd

Vážená paní, jizvu nelze pomocí laseru zcela odstranit - lze pouze vylepšit její vzhled.Vždy zůstane patrná stopa po úrazu nebo operaci.Aplikací laseru docílíme toho,že je jizva v rovině kůže a barevně sjednocená s okolím.Počet sezení je zcela individuální cena za sezení je 1000,-Kč.Konzultace jsou zdarma,pokud máte zájem se objednat,volejte recepci dermatologie tel.242426437. Hezký den. Martina Šmidrová,dermatologie Lékařský dům,Praha 7,Janovského 48

Nahlásit nevhodný příspěvek

Dobrý de,tvar a zabarvení jizvy lze korigovat (učinit ji méně výraznou) lasery.Zkuste zatím použít gel Dermatix.

Nahlásit nevhodný příspěvek

Zákrok

Odstranění jizev laseremOdstranění jizev laserem
Každé poranění kůže se hojí jizvou. Její vzhled závisí především na typu a rozsahu poranění, ale také na osobních dispozicích k tvorbě jizev. Odstranění jizvy se provádí jednak z estetických důvodů, ale i z důvodu diskomfortu způsobeného umístěním jizvy.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 3
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Odstranění jizev laserem:
  • Ceny od 30,- CZK
  • Ceny do 30.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova