Jizva po úrazu
Alena zaslal(a) v 1.10.2008 17:36:
Dobrý den,
ráda bych se informovala o možnosti odstranění jizvy laserem. Před dvěma měsíci jsem si odřela nohu (holeň). Odření bylo dost hluboké, po zahojení mi zůstala jizva 3 x 2,5 cm. Jizva je zatím čerstvá, červená, hladká, pouze v jednom místě mírně vystouplá. Nyní mažu jizvu mastí Contratubex, ale zatím beze změny. Zajímá mě, zda se dá jizva odstranit laserem a jakým, kdy je nejvhodnější doba k zákroku, kolikrát by se laser opakoval a přibližnou cenu? Případně mohu poslat i foto. Praha, Brno. Děkuji za odpověď.
Zákrok
Odstranění jizev laseremKaždé poranění kůže se hojí jizvou. Její vzhled závisí především na typu a rozsahu poranění, ale také na osobních dispozicích k tvorbě jizev. Odstranění jizvy se provádí jednak z estetických důvodů, ale i z důvodu diskomfortu způsobeného umístěním jizvy.
Fotky před/po
-

Ordinace pro všeobecnou a plastickou chirurgii Laserové centrum -

Medical Laser Centre -

Privátní klinika RIVA
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 30,- CZK
- Ceny do 30.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
2.10.2008 8:58:
Vážená paní, jizvu nelze pomocí laseru zcela odstranit - lze pouze vylepšit její vzhled.Vždy zůstane patrná stopa po úrazu nebo operaci.Aplikací laseru docílíme toho,že je jizva v rovině kůže a barevně sjednocená s okolím.Počet sezení je zcela individuální cena za sezení je 1000,-Kč.Konzultace jsou zdarma,pokud máte zájem se objednat,volejte recepci dermatologie tel.242426437. Hezký den. Martina Šmidrová,dermatologie Lékařský dům,Praha 7,Janovského 48
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
1.10.2008 17:55:
Dobrý de,tvar a zabarvení jizvy lze korigovat (učinit ji méně výraznou) lasery.Zkuste zatím použít gel Dermatix.
Nahlásit nevhodný příspěvek