Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - jizvičky - Odstranění jizev laserem

jizvičky

Danka zaslal(a) v 28.5.2007 16:04:   

četla jsem diskuze o odstranění jizviček a rozšířených poru laserem,ale dívky nebyly nadšeny výsledky za ty peníze.chtěla jsem také odstranit jizvičky y pory,ale nemám moc peněz a bojím se že za desetitisíce nebude výsledek vidět.co potom,když se mi cena nebude zdát přiměřená výsledku?hrozně ráda už bych se zbavila porů a jizev,jsem z nich zamindrákovaná,ale fakt nevím co je účinné a co jen vyhazování peněz za něco,bez většího efektu.proč mám pocit,že jde víc o bysnys než o skutečnou pomoc pacientovi?člověk léta cítí mindrák kvůli pleti,šetří aby si zaplatil nějaký výkon a výsledek je třeba neuspokojivý.přitom vím,že kolik lidí trpí kvůli jizvám a porům,ale nemají finance na zákroky soukromých klinik.

Vaše odpověd

< Předchozí:Prasklinky v kůži?
strie na prsiach:Další >

Zákrok

Odstranění jizev laseremOdstranění jizev laserem
Každé poranění kůže se hojí jizvou. Její vzhled závisí především na typu a rozsahu poranění, ale také na osobních dispozicích k tvorbě jizev. Odstranění jizvy se provádí jednak z estetických důvodů, ale i z důvodu diskomfortu způsobeného umístěním jizvy.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Odstranění jizev laserem:
  • Ceny od 30 CZK
  • Ceny do 30.000 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova