Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - jizvičky po akne a neštovicích - Odstranění jizev laserem

jizvičky po akne a neštovicích

Máša zaslal(a) v 8.5.2007 17:48:   

Uvažuji o plastické operaci prsou.Byla jsem na konzultaci u jednoho plast.chirurga a dostali jsme se až k tématu-jizvičky po akne,neštovicích.Řekl mi,že tzv.skin resurfing neboli laserový výbrus kůže,neodstraní nikdy jizvičky po akne.Že tomuto zákroku prostě není nakloněn a nevěří mu.Uvažovala jsem o něm,ale také se dočetla spoustu negativních ohlasů-za ty peníze prý výsledek neodpovídá.Jak je to se zárukou výsledku tohoto zákroku?Co když se pacientce bude zdát výsledek neodpovídající finanční nákladnosti tohoto zákroku?U prsou,nosu atd. je to jasné,ale u jizviček?Děkuji

Vaše odpověd

Dobrý den, laserový resurfacing je prakticky jedinou metodou, jak alespoň částečně vyhladit jizvičky po akné. Další šetrnější metody jsou IPL či chemický peeling, zde však nelze dosáhnout tak výrazné změny. S pozdravem MUDr.I.Bäumeltová, www.mlc-laser.com

Nahlásit nevhodný příspěvek

Dobrý den,dle vámi uvedeného jsou negativní ohlasy a zase jsou pozitivní ohlasy.U jakéhokoliv lékařského oboru se můžete dozvědět o negativních ohlasech.Samozřejmě snahou lékaře by měla být spokojenost pacienta.

odpověd

MUDr. Martin Kloud MUDr. Martin Kloud
8.5.2007 20:16:

Dobrý den, v medicíně není nikdy nic jasné a jediné, co Vám může lékař garantovat je maximální snaha o co nejlepší provedení operace. Navíc je kvalita výsledku v estetické chirurgii vždy relativní. Srdečně zdravím.

< Předchozí:Tmavší skvrny
mám strie na břiše po těhotenství:Další >

Zákrok

Odstranění jizev laseremOdstranění jizev laserem
Každé poranění kůže se hojí jizvou. Její vzhled závisí především na typu a rozsahu poranění, ale také na osobních dispozicích k tvorbě jizev. Odstranění jizvy se provádí jednak z estetických důvodů, ale i z důvodu diskomfortu způsobeného umístěním jizvy.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Odstranění jizev laserem:
  • Ceny od 30 CZK
  • Ceny do 30.000 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova