jizvičky po akne a neštovicích
Máša zaslal(a) v 8.5.2007 17:48:
Uvažuji o plastické operaci prsou.Byla jsem na konzultaci u jednoho plast.chirurga a dostali jsme se až k tématu-jizvičky po akne,neštovicích.Řekl mi,že tzv.skin resurfing neboli laserový výbrus kůže,neodstraní nikdy jizvičky po akne.Že tomuto zákroku prostě není nakloněn a nevěří mu.Uvažovala jsem o něm,ale také se dočetla spoustu negativních ohlasů-za ty peníze prý výsledek neodpovídá.Jak je to se zárukou výsledku tohoto zákroku?Co když se pacientce bude zdát výsledek neodpovídající finanční nákladnosti tohoto zákroku?U prsou,nosu atd. je to jasné,ale u jizviček?Děkuji
Zákrok
Odstranění jizev laseremKaždé poranění kůže se hojí jizvou. Její vzhled závisí především na typu a rozsahu poranění, ale také na osobních dispozicích k tvorbě jizev. Odstranění jizvy se provádí jednak z estetických důvodů, ale i z důvodu diskomfortu způsobeného umístěním jizvy.
Fotky před/po
-

Ordinace pro všeobecnou a plastickou chirurgii Laserové centrum -

Medical Laser Centre -

Privátní klinika RIVA
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 30 CZK
- Ceny do 30.000 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
10.5.2007 10:17:
Dobrý den, laserový resurfacing je prakticky jedinou metodou, jak alespoň částečně vyhladit jizvičky po akné. Další šetrnější metody jsou IPL či chemický peeling, zde však nelze dosáhnout tak výrazné změny. S pozdravem MUDr.I.Bäumeltová, www.mlc-laser.com
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
8.5.2007 20:33:
Dobrý den,dle vámi uvedeného jsou negativní ohlasy a zase jsou pozitivní ohlasy.U jakéhokoliv lékařského oboru se můžete dozvědět o negativních ohlasech.Samozřejmě snahou lékaře by měla být spokojenost pacienta.
odpověd
8.5.2007 20:16:
Dobrý den, v medicíně není nikdy nic jasné a jediné, co Vám může lékař garantovat je maximální snaha o co nejlepší provedení operace. Navíc je kvalita výsledku v estetické chirurgii vždy relativní. Srdečně zdravím.