Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Jizvy na koleni - Odstranění jizev laserem

Jizvy na koleni

Petra zaslal(a) v 29.7.2008 17:19:

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jaká možnost by pro mě byla nejlepší pro odstranění větší jizvy nad kolenem a třech menších přímo na koleni. Před dvěma měsíci jsem měla nehodu na motorce. Jizvy jsou vystouplé a růžové. Mockrát děkuji za radu.
Vaše odpověd

odpověd

Klinika GHC Praha Klinika GHC Praha
30.7.2008 16:44:

Dobrý den, je možné použít i karboxyterapii - injekční aplikaci oxidu uhličitého do jizvy, obvykle je třeba 3-5 ošetření zhruba jednou za měsíc. Metodu provádíme na naší klinice a ve Vašem případě - několik jizev - by stála jedna aplikace 800 Kč. Zlepšení je obvykle viditelné již po 1-2 ošetřeních, ale, jak už Vám odpověděla i paní doktorka Lorencová, nelze si představovat "odstranění" jizvy - při zranění došlo
k narušení kůže ve všech jejích vrstvách a jizvu lze pouze zlepšit - podle typu často i výrazně - nikoliv odstranit. Karboxyterapie má určitou výhodu v tom, že jde o přirozenou metodu a není nutné se pak vyvarovat slunění jako po laserech.
V případě zájmu o ošetření u nás se můžete objednat telefonicky na vstupní vyšetření (cena 300 -600 Kč dle času), telefon recepce je 222 211 206 nebo 222 211 208.
Hezký den,
MUDr Nina Koutná
Centrum estetické medicíny
Klinika GHC Praha

Nahlásit nevhodný příspěvek

Dobrý den,jizvy lze korigovat (učinit méně výraznými) lasery.

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:jizvy po akne
jizvy sebepoškozování slunce:Další >

Reklama

Zákrok

Odstranění jizev laseremOdstranění jizev laserem
Každé poranění kůže se hojí jizvou. Její vzhled závisí především na typu a rozsahu poranění, ale také na osobních dispozicích k tvorbě jizev. Odstranění jizvy se provádí jednak z estetických důvodů, ale i z důvodu diskomfortu způsobeného umístěním jizvy.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 2
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Odstranění jizev laserem:
  • Ceny od 30,- CZK
  • Ceny do 30.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova