Jizvy po opearaci
Lucie zaslal(a) v 20.4.2007 19:18:
Dobrý den, během dvou let jsem prodělala dva úrazy kolen. Obě mám po plastice vazů a mám na obou kolenách asi 10 cm nafialovělé jizvy, které se vůbec nemění. je možné je nějak odstranit či zesvětlit? A kolik bych si na takový zákrok měla našetřit, děkuji Lucka
Zákrok
Odstranění jizev laseremKaždé poranění kůže se hojí jizvou. Její vzhled závisí především na typu a rozsahu poranění, ale také na osobních dispozicích k tvorbě jizev. Odstranění jizvy se provádí jednak z estetických důvodů, ale i z důvodu diskomfortu způsobeného umístěním jizvy.
Fotky před/po
-

Ordinace pro všeobecnou a plastickou chirurgii Laserové centrum -

Medical Laser Centre -

Privátní klinika RIVA
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 30 CZK
- Ceny do 30.000 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
23.4.2007 15:14:
Dobrý den, na jizvy vřele doporučuji Karboxyterapii, cena je 1.200,- kč za 1. ošetření, za konzultaci s dermatoložkou 600,- kč.Je to metoda, jehličkou se CO2 vstřikuje pod kůži, je v léčbě jizev velmi účinná.Věra Šobrová tel.222 211 206-208.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
21.4.2007 7:54:
Dobrý den. Péče o jizvy zde již byla opakovaně probírána a rady najdete v předchozích diskusích. Konkrétní odpověď pro Vás však můžete dostat až po konsultaci. Nashledanou, dr. Remeš, 775 29 61 61, SANUS
odpověd
20.4.2007 20:32:
Dobrý den,nepíšete zda jizvy jsou vyvýšené nebo vpadlé.Jizvy lze redukovat případně zesvětlit některými typy laserů.Možnost jejich korekce a cenu je možno stanovit až konzultací.