Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Jizvy po opearaci - Odstranění jizev laserem

Jizvy po opearaci

Lucie zaslal(a) v 20.4.2007 19:18:   

Dobrý den, během dvou let jsem prodělala dva úrazy kolen. Obě mám po plastice vazů a mám na obou kolenách asi 10 cm nafialovělé jizvy, které se vůbec nemění. je možné je nějak odstranit či zesvětlit? A kolik bych si na takový zákrok měla našetřit, děkuji Lucka

Vaše odpověd

odpověd

Klinika GHC Praha Klinika GHC Praha
23.4.2007 15:14:

Dobrý den, na jizvy vřele doporučuji Karboxyterapii, cena je 1.200,- kč za 1. ošetření, za konzultaci s dermatoložkou 600,- kč.Je to metoda, jehličkou se CO2 vstřikuje pod kůži, je v léčbě jizev velmi účinná.Věra Šobrová tel.222 211 206-208.

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr.  Robert Remeš MUDr. Robert Remeš
21.4.2007 7:54:

Dobrý den. Péče o jizvy zde již byla opakovaně probírána a rady najdete v předchozích diskusích. Konkrétní odpověď pro Vás však můžete dostat až po konsultaci. Nashledanou, dr. Remeš, 775 29 61 61, SANUS

Dobrý den,nepíšete zda jizvy jsou vyvýšené nebo vpadlé.Jizvy lze redukovat případně zesvětlit některými typy laserů.Možnost jejich korekce a cenu je možno stanovit až konzultací.

< Předchozí:Jizvičky neštovic
jizva po operaci:Další >

Zákrok

Odstranění jizev laseremOdstranění jizev laserem
Každé poranění kůže se hojí jizvou. Její vzhled závisí především na typu a rozsahu poranění, ale také na osobních dispozicích k tvorbě jizev. Odstranění jizvy se provádí jednak z estetických důvodů, ale i z důvodu diskomfortu způsobeného umístěním jizvy.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Odstranění jizev laserem:
  • Ceny od 30 CZK
  • Ceny do 30.000 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova