laesere
EROOoo zaslal(a) v 28.4.2008 21:13:
AHoj..Mám problém..už asi dva roky mám na rukou od loktu celých pažích pupínky které nejdou moc vymáčkonout ale já si je mačkám a mám uplně jizvičky na rukoU a stydím s eza to :( už nemužu přežít další léétoo... a stydět se...nevíte kolik by stáloo třeba ošetření leaserem??sem z prahy a kolik by to asi tak stálo??DKĚUju
Zákrok
Odstranění jizev laseremKaždé poranění kůže se hojí jizvou. Její vzhled závisí především na typu a rozsahu poranění, ale také na osobních dispozicích k tvorbě jizev. Odstranění jizvy se provádí jednak z estetických důvodů, ale i z důvodu diskomfortu způsobeného umístěním jizvy.
Fotky před/po
-

Ordinace pro všeobecnou a plastickou chirurgii Laserové centrum -

Privátní klinika RIVA -

Medical Laser Centre
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 30 CZK
- Ceny do 30.000 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
29.4.2008 10:41:
Dobrý den,cena za ošetření je odhadem kolem 2800 Kč. Nejlépe když zašlete emailem detailní foto.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
29.4.2008 9:35:
Vážená paní, nelze určit o jaký problém se jedná bez prvního vyšetření.Konzultace je zdarma,někdy stačí např.volba vhodné masti apod.Pokud máte zájem se objednat,volejte recepci dermatologie tel.242426437 nebo 731503124. Děkuji,hezký den. MUDr Kravciv,dermatologie LD
odpověd
FACELIFTING Praha
29.4.2008 8:05:
Ošetření laserem celých paží by stálo cca 3.000,- Kč. Prosím zašlete foto paží na mail:lasercentrum@seznam.cz, nebo se objednejte na naší recepci, telefon je 222 511 790