Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - lazer- kolena - Odstranění jizev laserem

lazer- kolena

Alena zaslal(a) v 17.6.2008 18:33:   

Dobrý den, již před 10 lety jsem měla nehodu, že jsem spadla na koleno, které mi pak nadále šili. V létě mě trápí velká jizva co mám na koleni. CHtěla bych se zeptat kolik by to tak stálo a zda by jizva zmizela. Kdy je nejlepší zda v létě nebo v zimě jít na laser. A nebo zda neni lepší plastický zákrok než úprava laserem. Děkuji za odpověĎ.

Vaše odpověd

odpověd

Klinika GHC Praha Klinika GHC Praha
18.6.2008 14:41:

Dobrý den, vhodným řešením by ve Vašem případě mohla být karboxyterapie. Před ošetřením je nutná vstupní konzultace na dermatologii, konzultace stojí 600,- Kč. Cena za jedno ošetření karboxyterapií je 800,- Kč - 1600,- Kč, zlepšení je znát již po dvou sezeních, potřeba je 4 - 6 sezení. Objednat se můžete na tel.č. 222 211 206,208. S přáním hezkého dne za Kliniku GHC Markéta Koňaříková

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. Zora Jakubíková
18.6.2008 9:42:

Dobrý den , vzhled jizev lze velmi zlepšit ošetřením nejnovějším frakčním C02 laserem , ale jizvu nelze zcela odstranit. v každém případě je nutná nejprve konsultace . Ošetření provádí klinika Riva , Hlinky 122 v Brně . MUdr Zora jakubíková

odpověd

FACELIFTING Praha
18.6.2008 9:06:

Vážená paní, z vašeho popisu není jasné,jakou má jizva barvu, zda je vystouplá nebo naopak vtažená. Dá se vyrovnat a vyhladit laserem. Výkon je možný kdykoliv.Nejvhodnější je poslat digitální foto na naší mailovou adresu: lasercentrum@seznam.cz Bližší informace vám poskytne naše recepce. Facelifting - lékařská kosmetika Karlovo náměstí 7 Praha 2 recepce: 222 511 790, mob.774 725 423

< Předchozí:jizvy na nohou
Šílené jizvy:Další >

Zákrok

Odstranění jizev laseremOdstranění jizev laserem
Každé poranění kůže se hojí jizvou. Její vzhled závisí především na typu a rozsahu poranění, ale také na osobních dispozicích k tvorbě jizev. Odstranění jizvy se provádí jednak z estetických důvodů, ale i z důvodu diskomfortu způsobeného umístěním jizvy.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Odstranění jizev laserem:
  • Ceny od 30 CZK
  • Ceny do 30.000 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova