Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - lupenka - Odstranění jizev laserem

lupenka

Jarka zaslal(a) v 19.2.2008 22:26:

Dobrý den. Již delší dobu mě trápí lupénka. Zajímalo by mě, zda existuje jiná lečba než používání mastí s kortikoidy, které sice zabírají, ale dmnívám se, že to zatěžuje organizmus. Ložiska mám pouze na kolenou, loktech a rukou, kde mi to vadí nejvíce. V případě existence jiné lečby by mě zajímala i cena. Děkuji.
Vaše odpověd

odpověd

Věrka
12.6.2008 13:26:

Vyléčit se dá lupénka s Aloe vera, vnitřně i vnějšně.

Nahlásit nevhodný příspěvek

Dobrý den, existuje celá řada preparátů bez kortikoidů-např. masti s deriváty vitamínu D, které se běžně k terapii lupenky používají, dále fototerapie ( "horské slunce") apod. O těchto možnostech by Vás měl informovat Váš obvodní lékař, případně se můžete obrátit rovnou na klinické pracoviště např. kožní klinika při VFN Karlovo nám. S pozdravem MUDr.I. Bäumeltová, MLC

odpověd

FACELIFTING Praha
21.2.2008 7:04:

Vážená paní, je možnost ložiska lupenky ozářit laserem s velmi dobrým efektem. Cena zákroku záleží na velikosti ložisek a jejich infiltraci. Prosím zašlete foto ložisek na naší mailovou adresu: lasercentrum@seznam.cz. poté jsme vám schopni sdělit cenu zákroku.

odpověd

FACELIFTING Praha
21.2.2008 7:01:

ddd

odpověd

Klinika GHC Praha Klinika GHC Praha
20.2.2008 14:40:

Dobrý den,
jako nejvhodnější bych Vám doporučila osobní vstupní konzultaci a to pana Prof. MUDr. Bartáka, CSc. Objednat se můžete na tel.č. 222 211 206, 208. S přáním hezkého dne za GHC Kliniku Markéta Koňaříková

Dobrý den, existuje. Na naší klinice se dozvíte více - konzultace jsou zdarma. S pozdravem Pavel Janda, 602 663 556, 222 222 335.

< Předchozí:Odstraneni jizvy
Odstraneni jizvy nebo tetovani?:Další >

Reklama

Zákrok

Odstranění jizev laseremOdstranění jizev laserem
Každé poranění kůže se hojí jizvou. Její vzhled závisí především na typu a rozsahu poranění, ale také na osobních dispozicích k tvorbě jizev. Odstranění jizvy se provádí jednak z estetických důvodů, ale i z důvodu diskomfortu způsobeného umístěním jizvy.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Odstranění jizev laserem:
  • Ceny od 30,- CZK
  • Ceny do 30.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova