Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - pigmentové skvrny na obličeji - Odstranění jizev laserem

pigmentové skvrny na obličeji

míša zaslal(a) v 17.5.2007 15:36:

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat, zda je možné zbavit se pigmentových skvrn na obličeji. Mám od kožní lékařky krém s UV faktorem 50+, ale stejně to nepomáhá. I přes tento krém se mi skvrny vytvářejí. Jak se mám ubránit před sluníčkem? Myslíte, že by pomohlo odstranění laserem? Jsem z toho docela nešťastná. Je mi 33 let. Děkuji mnohokrát za vaši odpověď. M.
Vaše odpověd

odpověd

pilulka
10.8.2008 23:33:

Pigmentových skvrn jsem se zbavila díky již zastaralé léčbě-skvrny jsem mazala mastí, která je na předpis od kožního lékaře.Jedná se o žlutou mast s obsahem rtuti.Lékaři ji znají, ale neužívá se už, protože rtuť jako těžký kov je toxická.Moje pigmentové skvrny zmizely asi po týdnu aplikace.Kůže nejdříve vyschla, pak jakoby zvrásněla a nakonec se sloupala a skvrna byla pryč.Požádejte svého dermatologa, aby Vám ji předepsal.

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

Kimmi
23.7.2008 10:43:

Ahoj všichni, taky mám problém s pigmentovými skvrnami, hledala jsem na netu Sulphotionový zásyp ... jak radí Zdenka Nová, ale nic takového jsem nenašla ... je ten název správný?

odpověd

jaja
25.7.2008 15:08:

ahoj kimmi je to sulfotionovy zasyp, pouzivam ho tyden a zatim zadne zmeny,pokozka je po tom sucha.Maji ho v lekarnach

odpověd

Hana
10.7.2008 9:56:

Dobrý den,prosím o radu... Asi 10 let používám depilační krém Opilca na horní ret, ale nyní se mi začaly objevovat na kůži nad rtem hnědé skvrny (jako takové seskupení malých teček, které se slévají do fleku) - hlavně po slunění. Způsobilo používání Opilcy tyto pigmentové skvrny? Dají se "léčit" a co jiného používat na odstranění chloupků, v případě, že takto mi porušila pleť Opilca? Pokud máte kdokoliv s tímto nějakou zkušenost - moc prosím o radu. Děkuji.

odpověd

Lenka
9.6.2008 11:29:

Já používám asi týden neostratu a vidím,že se mi skvrny o hodně zesvětlaly.

odpověd

Zdenka Nová
9.3.2008 8:25:

Stačí si koupit Sulphotionový zásyp v lékárně a do týdne máte skvrny pryč.

odpověd

misa
12.4.2008 18:06:

kolik asi stoji te zasyp??

odpověd

kiki
1.4.2008 22:21:

a i pihy

odpověd

Iveta
10.12.2007 20:38:

Dobrý den. Chtěla bych se zeptet, jestli by nebyla nějaká levější metoda k odstranění pih. Nikdo z mé rodiny pihy nemá jenom já ano. Moc mě to trápí a ještě k tomu jich mám s každým létem víc a víc, ale používám faktor 7 - 15uv. Ale na tom nesejde chtěla bych se jich zbavit na trvalo, nějakou metodou nenáročnou na peníze a hlavně bych chtěla aby se to naši nedozvěděli, takže bych se chtěla zeptet jestli na to je nějaká mast nebo něco, a nebo jestli by byl v mém případě jen leaser a kolik by se za to platilo...Děkuju moc I.

Dobrý den, paní Míšo, skvrny, které se Vám tvoří v obličeji s nejvěší pravděpodobností odstranit lze, třeba pomocí IPL, ale počítejte s tím, že ošetření bude každý rok potřeba zopakovat (nejlépe na púodzim), protože se asi jedná o hluboko uložený pigment, který sluneční paprsky do určité míry vytáhnou i přes maximální ochranu. Eva Ondráčková

odpověd

míša
18.5.2007 8:20:

pomocí IPL? To jako laserem? Jinak moc děkuji za odpověď.M.

Dobrý den,pigmentové skvrny lze odstranit laserem,ale mohou se objevit znovu.Dávejte si vyšši UV faktor než +50.Je lépe navštívit odborného lékaře dermatologa.

< Předchozí:mám strie na břiše po těhotenství
jizvičky po akné:Další >

Reklama

Zákrok

Odstranění jizev laseremOdstranění jizev laserem
Každé poranění kůže se hojí jizvou. Její vzhled závisí především na typu a rozsahu poranění, ale také na osobních dispozicích k tvorbě jizev. Odstranění jizvy se provádí jednak z estetických důvodů, ale i z důvodu diskomfortu způsobeného umístěním jizvy.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 4
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Odstranění jizev laserem:
  • Ceny od 30,- CZK
  • Ceny do 30.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova