Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - rozšířené pory - Odstranění jizev laserem

rozšířené pory

Ada zaslal(a) v 25.5.2007 10:20:   

Podstoupila jsem chem.peeling,erbiový laser a pouívám kosmetiku neostrada.Ale rozšířených poru na nose a v okolí nosu a pod očima se prostě nemůžu zbavit.Mám i černé tečky,pory se hrozně zanášejí a zblizka mám prostě obličej nečistý.Poradí prosím moc nekdo co s tím?

Vaše odpověd

Dobý den,nejlépe pro Vás je navštívit ke konzultaci odborného lékaře dermatologa.Je nutno vědět jaký peeling,erbiový laser jste podstoupila,a podle toho rozhodnout o dalším postupu.Je možno použít i jiné lasery k regeneraci kůže.

Nahlásit nevhodný příspěvek

Dobrý den, k výraznému stažení pórů dochází po ošetření IPL, podívejte se na náš web a event. se objednejte, lépe ale až na podzim, kůže nesmí být opálená. MUDr. I. Bäumeltová, www.mlc-laser.com

odpověd

Klinika GHC Praha Klinika GHC Praha
25.5.2007 11:43:

Dobrý den, objednejte se na konzultaci. Pro objednání volejte 222 211 206,208. S pozdravem za kliniku GHC Drábková D.

< Předchozí:Tmave skvrnky po akné - ted po erbiovém laseru
prevence strií:Další >

Zákrok

Odstranění jizev laseremOdstranění jizev laserem
Každé poranění kůže se hojí jizvou. Její vzhled závisí především na typu a rozsahu poranění, ale také na osobních dispozicích k tvorbě jizev. Odstranění jizvy se provádí jednak z estetických důvodů, ale i z důvodu diskomfortu způsobeného umístěním jizvy.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Odstranění jizev laserem:
  • Ceny od 30 CZK
  • Ceny do 30.000 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova