rozšířené pory
Ada zaslal(a) v 25.5.2007 10:20:
Podstoupila jsem chem.peeling,erbiový laser a pouívám kosmetiku neostrada.Ale rozšířených poru na nose a v okolí nosu a pod očima se prostě nemůžu zbavit.Mám i černé tečky,pory se hrozně zanášejí a zblizka mám prostě obličej nečistý.Poradí prosím moc nekdo co s tím?
Zákrok
Odstranění jizev laseremKaždé poranění kůže se hojí jizvou. Její vzhled závisí především na typu a rozsahu poranění, ale také na osobních dispozicích k tvorbě jizev. Odstranění jizvy se provádí jednak z estetických důvodů, ale i z důvodu diskomfortu způsobeného umístěním jizvy.
Fotky před/po
-

Ordinace pro všeobecnou a plastickou chirurgii Laserové centrum -

Privátní klinika RIVA -

Medical Laser Centre
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 30 CZK
- Ceny do 30.000 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
25.5.2007 16:18:
Dobý den,nejlépe pro Vás je navštívit ke konzultaci odborného lékaře dermatologa.Je nutno vědět jaký peeling,erbiový laser jste podstoupila,a podle toho rozhodnout o dalším postupu.Je možno použít i jiné lasery k regeneraci kůže.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
25.5.2007 12:22:
Dobrý den, k výraznému stažení pórů dochází po ošetření IPL, podívejte se na náš web a event. se objednejte, lépe ale až na podzim, kůže nesmí být opálená. MUDr. I. Bäumeltová, www.mlc-laser.com
odpověd
25.5.2007 11:43:
Dobrý den, objednejte se na konzultaci. Pro objednání volejte 222 211 206,208. S pozdravem za kliniku GHC Drábková D.