Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Šílené jizvy - Odstranění jizev laserem

Šílené jizvy

Gabrielle zaslal(a) v 17.6.2008 20:04:   

Dobrý den, ráda bych se zeptala.Nedávno se mi "rozjela" po celém těle infekce. Kožní mi říkala, že to je ASI z alergie(neřekla mi přesně, co to je, ale žádné vyšetření mi také neudělala)na kovy(nikl a palladium),kterou mám. Dostala se mi do toho infekce a celé se to "rozjelo"opravdu po celém těle.Např.nohy mám jako cedník, rány byly dost hluboké a teď mám po nich jen červené fleky. Venku je 25°C a já musím nosit kalhoty. Vím, že by asi pomohla alespoň fotka, ale i tak se zeptám-jde s tím něco dělat? Děkuji předem za odpověď, jsem zoufalá

Vaše odpověd

Dobrý den, pokud se jedná o jizvy, lze je korigovat laserem. Doporučuji osobní konzultaci, která je zdarma. S pozdravem Pavel Janda, tel.: 721 283 208.

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

Klinika GHC Praha Klinika GHC Praha
18.6.2008 14:46:

Dobrý den, ráda bych Vás pozvala na osobní konzultaci k některé z našich dermatoložek, které Vám navrhnou nejvhodnější způsob léčby. Vstupní konzultace stojí 600,- Kč a objednat se můžete na tel.č. 222 211 206,208. Těšíme se na Vaši návštěvu. S přáním hezkého dne za Kliniku GHC Markéta Koňaříková

odpověd

FACELIFTING Praha
18.6.2008 8:43:

Vážená paní, podle vašeho popisu se nyní jedná o jizvy po odhojených zánětlivých projevech. Tyto se dají s velmi dobrým efektem ozářit vysokovýkonným laserem. Ke konzultaci se můžete objednat na naší recepci nebo zaslat foto nohou na naší mailovou adresu: lasercentrum@seznam.cz Facelifting - lékařská kosmetika Karlovo náměstí 7 Praha 2 recepce: 222 511 790, mob. 774 725 423

< Předchozí:lazer- kolena

Zákrok

Odstranění jizev laseremOdstranění jizev laserem
Každé poranění kůže se hojí jizvou. Její vzhled závisí především na typu a rozsahu poranění, ale také na osobních dispozicích k tvorbě jizev. Odstranění jizvy se provádí jednak z estetických důvodů, ale i z důvodu diskomfortu způsobeného umístěním jizvy.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Odstranění jizev laserem:
  • Ceny od 30,- CZK
  • Ceny do 30.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova