Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - strie na prsiach - Odstranění jizev laserem

strie na prsiach

Jarka zaslal(a) v 19.6.2007 16:43:   

Mam 26 rokov a pred 7 rokmi som bola tehotná. V období kojenia sa mi začali na prsiach vytvárať strie, avšak najvacsie zhorsenie som zbadala až po troch rokoch. Pred aj po tehotenstve som mala stále váhu cca 50 kg /max. 2 kg rozdiel/, takze zmeny v objeme absolutne nenastali. Jedinym mojim zasahom bolo uzivanie hormonalnej antikoncepcie. Chcela by som teda vediet, ci to mohlo ovplyvniť zhorsenie. Momentálne mam strie po celych prsiach kazdych 5 mm - proste vsade. A nezaberalo mi ani pouzívanie kremov na strie. Tiez sa mi zdá, ze strie sa este stále tvoria. Aku liecbu by ste mi odporucili? Ako je mozne, ze inde na tele sa mi strie nevytvaraju, len na prsiach?

Vaše odpověd

odpověd

MUDr. Ivana Bäumeltová,
27.6.2007 10:33:

Co se týče strií, bohužel kromě Vámi zmiňovaných krémů a masáží neexistuje jiná terapie či prevence, pokud některé partie těla mění svůj objem a pleť se příliš napíná, dochází k "prasklinkám" ve spodnějších vrstvách kůže, které se hojí jizvou- strií. Jedná se o méněcenné vazivo, které nelze odstranit. Nyní již zřejmě tyto jizvičky vybledly, proto jsou nápadnější ( čerstvá jizva je růžová a v případě strií tedy méně viditelná). Antikoncepce by neměla mít na vznik strií vliv S pozdravem MUDr. I. Bäumeltová, Medical Laser Centre

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:jizvičky
jizvy po akne:Další >

Zákrok

Odstranění jizev laseremOdstranění jizev laserem
Každé poranění kůže se hojí jizvou. Její vzhled závisí především na typu a rozsahu poranění, ale také na osobních dispozicích k tvorbě jizev. Odstranění jizvy se provádí jednak z estetických důvodů, ale i z důvodu diskomfortu způsobeného umístěním jizvy.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Odstranění jizev laserem:
  • Ceny od 30,- CZK
  • Ceny do 30.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova