Diskuze
anna zaslal(a) v 20.10.2006 18:06:
Dobrý podvečer, je mi 19 let a už čtyři roky mám problémy s pocením převážně v podpaží. Nejdříve jsem si myslela, že je to způsobeno pubertou a že to brzy zmizí, ale stále se to zhoršovalo. Potím se vždy, když jdu někam mezi lidi...do školy, třeba jen nakoupit, i když je 20 pod nulou..je to strašně nepříjemné!Prosím poraďte mi nějak. Kolik by případně stála aplikace botoxu?Mockrát děkuji za odpověď
Zákrok
Odstranění nadměrného pocení (hyperhidrozy) botulotoxinem (Botox)Lidé trpící nadměrným pocením bývají společensky znevýhodněni. K nadměrnému pocení dochází zvýšenou činností potních žláz. Jedná se většinou o omezené oblasti kůže jako jsou dlaně, podpaží, chodidla nebo bederní krajina, třísla a zátylek.
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 398 CZK
- Ceny do 20.000 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
26.10.2006 12:50:
Dobrý den, nadměrné pocení lze zmírnit aplikací botulotoxinu.Cena zákroku na našem pracovišti je 15.500 Kč. S pozdravem MUDr.H.Jančová
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
26.10.2006 10:48:
Jedna dávka Botulotoxinu = 50 jednotek stojí u mne 2000 Kč. Na odstranění pocení v podpaží - obě strany často jedna dávka nestačí. Dostatečně účinné množství může znamenat až 4 dávky = 8 000 Kč. Zákrok provádím tak, že začnu s jednou nebo dvěma dávkami podle rozsahu kůže v podpaží v níž potní žlázy jsou. Dr. Štěpán Plastická chir. Brno 549240048
odpověd
23.10.2006 15:24:
MUDr.Lucák : dotaz - cena za aplikaci botulotoxinu do podpaží Odpověď : cena za aplikaci botulotoxinu do oblasti podpaží ( Botox,Dysport) se liší podle plochy podpaží a tedy podle množství aplikovaných jednotek botulotoxinu. Dále se liší podle jednotlivých pracovišť. Na naší klinice v Ostravě se pohybuje mezi 8.000-10.000 Kč . Horní částku nepřesáhne. Jedná se o kompletní částku včetně aplikace krému způsobujícímu znecitlivění kůže,aby jste necítils injekční vpichy. Blíže o metodě a ceník viz naše stránky : www.plastickachirurgie.com P.S.: upozorňuji ale, že efekt vydrží asi půl roku ! Chápu Vaše pocity. Zdravím Vás a jsem přesvědčen, že budete s výsledkem spokojená. MUDr.Lucák
odpověd
Klinika plastické chirurgie Emotions
23.10.2006 10:23:
Dobrý den, nadměrné pocení lze,jak už jste zmínila,zkorigovat aplikací Botoxu.Na našem pracovišti stojí tento zákrok přibližně 10-12tis. S pozdravem, klinika Emotions-K. Vary 353 999 390
odpověd
20.10.2006 21:56:
Dobrý den, děkuji za dotaz. Cena na našem pracovišti se v obdobných případech pohybuje mezi 4 a 6 000,-Kč podle množství spotřebovaného materiálu. Hezký den, kontakt 775 29 61 61