Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - botox - Odstranění nadměrného pocení (hyperhidrozy) botulotoxinem (Botox)

botox

Petra zaslal(a) v 4.1.2007 14:32:   

Dobrý den, chtěla jsem se zepat, zda je nutné, aby se na vyšetření a na operaci botulotoxinem dostavili se mnou rodiče, když mi jeste není 18 let?A jeste jsem nekde četla, že je možné u odstraněné potních žláz chirurgicky, že se poté pacient začne poti v jiných místech více, a tak jestli je to možné i u botulotoxinu?a je možné si pravidelne nechávat aplikovat botoxpo celý život nebo je to nejak omezené? Předem dekuji za odpoved.

Vaše odpověd

odpověd

Denčik
29.2.2008 18:01:

Driclor jsem si koupila hned po tom,co jsem už byla tak zoufalá a hledala něco na internetu.No-večer jsem ho aplikovala,ale stejně jsem si myslela že to zase nepomůže.Ovšem ráno jsem byla příjemně překvapená a nemohla jsem uvěřit vlastním očím.Konečně můžu nosit i oblečení v pastelových barvách.První jsem se bála,ale ty mokré kolečka pod pažemi se už nedaly dál snášet.Opravdu-každému vřele doporučuji.Konečně vím jaké to je být v suchu a pohodě :-)

Nahlásit nevhodný příspěvek

Injekce botulotoxinu je nenáročná ,nebolestivá a bezpečná metoda,jen je třeba zvážit její finanční náročnost,ke konzultaci v K.varech se můžete objednat na tel.č. 359418540 - přítomnost zákonného zástupce nutná.Dr.kupka

odpověd

MYCLINIC prague MYCLINIC prague
4.1.2007 15:45:

Dobrý den, na konzultaci přijďte alespoň s jedním z rodičů, budeme potřebovat, aby podepsali, že také souhlasí s ošetřením. Nejedná se o operaci, pomocí tenké jehličky aplikujeme botulotoxin do míst nadměrného pocení a potní žlázy v ošetřeném místě potom přestanou produkovat pot. Neznamená to ale, že se začnete potit na jiných místech více. Botulotoxin si můžete nechat aplikovat opakovaně. V případě Vašeho zájmu o ošetření v MYCLINIC prague se můžete objednat na konzultaci na T: 296827530 nebo na info@myclinic.cz. S pozdravem MUDr. Lucie Jurtinová

< Předchozí:přípravek Driclor
Nadmerne poceni:Další >

Zákrok

Odstranění nadměrného pocení (hyperhidrozy) botulotoxinem (Botox)Odstranění nadměrného pocení (hyperhidrozy) botulotoxinem (Botox)
Lidé trpící nadměrným pocením bývají společensky znevýhodněni. K nadměrnému pocení dochází zvýšenou činností potních žláz. Jedná se většinou o omezené oblasti kůže jako jsou dlaně, podpaží, chodidla nebo bederní krajina, třísla a zátylek.

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Odstranění nadměrného pocení (hyperhidrozy) botulotoxinem (Botox):
  • Ceny od 398 CZK
  • Ceny do 20.000 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova