chirurgický zákrok
Lucka zaslal(a) v 20.1.2007 13:29:
Dobrý den, mám zájem o chir. odstranění potních žláz z podpaží, zajímala by mě cena a kde se něco takového provádí. (jsem z Prahy). aplikace botulotoxinu nepřipadá v úvahu. děkuji
Zákrok
Odstranění nadměrného pocení (hyperhidrozy) botulotoxinem (Botox)Lidé trpící nadměrným pocením bývají společensky znevýhodněni. K nadměrnému pocení dochází zvýšenou činností potních žláz. Jedná se většinou o omezené oblasti kůže jako jsou dlaně, podpaží, chodidla nebo bederní krajina, třísla a zátylek.
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 398 CZK
- Ceny do 20.000 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
Nicol
17.2.2008 21:24:
stary email mam bohužel zrušeny.. clovekem,ktery mi zmenil heslo.Muj novy email je nicolins@seznam.cz tam mužete psat ohledne chirurgickeho zakroku.dotazy atd.(mam to za sebou tuto operaci) Kdyžtak ráda poradim Nikola.H.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
milan kinac
25.9.2007 12:10:
jsem z kladna mam problemy z potnima žlazama pravidelne jse mi dela pod pazi boule shnisem nestiha jse mi vilucovat pot nekolikrat jsem byl na chirurgiji na rezani bez efektu i na vakcine a nic je moznos to nejak trvale odstranit muj kinac1@seznam.cz
odpověd
Nikol
28.2.2007 17:34:
operaci preruseni potních žláz provadi nemocnice na Homolce..ptejte s ena doktora Štádlera.. kdyby jste chteli vedet víc napsite mi na mail :nikola.honova@seznam.cz
odpověd
Lucka
26.1.2007 22:27:
jak je to nákladné finančně? budu o tom uvažovat
odpověd
22.1.2007 9:09:
Dobrý den, na klinice GHC provádíme odstranění pocení pomocí botulotoxinu, cena je 13.500,- kč,chirurgické odstranění zde bohužel neprovádíme.Pokud máte i tak zájem o naše služby kontaktujte nás na tel. 222 211 206-208.Za GHC Věra Šobrová.
odpověd
20.1.2007 17:28:
Dobrý den, děkuji za dotaz.V této oblasti je možno snížit produkci potu chirurgickým odstraněním části kůže s největším množstvím potních žlázek.Efekt je za cenu jizvy trvalý.Máte-li zájem o výkon i v Hr.Králové, rád Vás uvidím v SANUSu na konsultaci. Dr.Remeš, 775 29 61 61
odpověd
Radka
23.5.2007 11:42:
Dobry den, mohli by jste mi poradit, kde se chirurgicky zakrok provadi, kolik to stoji, a jak jsou velke jizvy? Potim se na dlanich v podpazi a na chodidlech. Zkousela jsem uz ruzne deodoranty, dricerol jsem uz taky mela. potim se v kazdem rocni obdobi, a ted v lete ze vseho nejvic. Staci vyjit jen na slunicko, a uz se potim. Potim se i v obliceji, a uz nevim co s tim mam delat. Nemuzu si podat napr. ani s nekym ruku. Mam dlane hned mokre. Prosim poradte. PS: Na botox nechci, nevydrzi moc dlouho, a musi se po pul az roce opakovat. Chctela bych neco na stalo. Prosim info. na muj e-mail radush83@seznam.cz