Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Dotaz na hyperhidrozu - Odstranění nadměrného pocení (hyperhidrozy) botulotoxinem (Botox)

Dotaz na hyperhidrozu

Blanka zaslal(a) v 25.7.2008 13:56:   

Mám od dětství obrovský problém s pocením dlaní a chodidel. Nezávisle na počasí spíš podle míry mojí nervozity i při běžných činnostech mi tečou z rukou i nohou přímo potoky. Omezuje mě to opravdu hodně. Po dvou porodech se to ještě zhoršilo. Je mi 30 let a chodit každý rok na zákrok botoxem mi připadá dost často. Není metoda, která toto zastaví nebo zmírní na delší dobu? Děkuji za odpověď.

Vaše odpověd

odpověd

MYCLINIC prague MYCLINIC prague
28.7.2008 14:40:

Dobrý den, k ošetření nadměrného pocení úspěšně používáme aplikaci botulotoxinu. S pozdravem MYCLINIC prague, T:(+420) 296 827 530, info@myclinic.cz.

Nahlásit nevhodný příspěvek

Dobrý den,provádím pouze aplikaci botulotoxinu.

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:Sympatektomia
Pocení nohou:Další >

Zákrok

Odstranění nadměrného pocení (hyperhidrozy) botulotoxinem (Botox)Odstranění nadměrného pocení (hyperhidrozy) botulotoxinem (Botox)
Lidé trpící nadměrným pocením bývají společensky znevýhodněni. K nadměrnému pocení dochází zvýšenou činností potních žláz. Jedná se většinou o omezené oblasti kůže jako jsou dlaně, podpaží, chodidla nebo bederní krajina, třísla a zátylek.

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 3
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Odstranění nadměrného pocení (hyperhidrozy) botulotoxinem (Botox):
  • Ceny od 1.000,- CZK
  • Ceny do 20.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova