Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Driclor - Odstranění nadměrného pocení (hyperhidrozy) botulotoxinem (Botox)

Driclor

Petr zaslal(a) v 10.2.2007 16:24:   

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na nějaké jiné řešení než je driclor. Je sice účinný, ale velmi pálivý. Navíc se potím na velké části těla, takže jeho spotřeba je velká. Navíc když ho aplikuji na určité části těla, např na zadní části stehen, začnu se pak více potit jinde např na kolenou. Takže moje využití dricloru je spíše otázka preferencí nepocení určité části těla. Nemáte někdo obdobné problémy, že byste se potili na celém těle? Absolvoval jsem všelijaké interní vyšetření, od krve, přes sternální punkci, ultrazvuku a psychologii i psychoterapii a nic. Už mě nějak nenapadá co vyzkoušet. Za veškeré rady či poznatky budu velmi rád a předem děkuji.

Vaše odpověd

< Předchozí:Definitivní konec pocení a zápachu nohou!
nesmysl:Další >

Zákrok

Odstranění nadměrného pocení (hyperhidrozy) botulotoxinem (Botox)Odstranění nadměrného pocení (hyperhidrozy) botulotoxinem (Botox)
Lidé trpící nadměrným pocením bývají společensky znevýhodněni. K nadměrnému pocení dochází zvýšenou činností potních žláz. Jedná se většinou o omezené oblasti kůže jako jsou dlaně, podpaží, chodidla nebo bederní krajina, třísla a zátylek.

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Odstranění nadměrného pocení (hyperhidrozy) botulotoxinem (Botox):
  • Ceny od 398 CZK
  • Ceny do 20.000 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova