Driclor- obličej.
Milan zaslal(a) v 28.9.2007 23:17:
Dobrý den,o tomto přípravku uvažuji už dlouho že si ho pořídím jelikož mi vadí v životě pocení a mám nadměrné pocení hlavně v oblasti obličeje, vadí mi to ve společenském životě , ve škole a ve sportech. Nějdřív jsme si myslel že to bylo nadváhou tak jsem shodil hodně kilo dolů a pořád bez výsledku potím se pořád. A teď už k mému dotazu může se používat i na obličej ??????? HOdně by mi to pomohlo :-( Děkuji za odpoveď
Zákrok
Odstranění nadměrného pocení (hyperhidrozy) botulotoxinem (Botox)Lidé trpící nadměrným pocením bývají společensky znevýhodněni. K nadměrnému pocení dochází zvýšenou činností potních žláz. Jedná se většinou o omezené oblasti kůže jako jsou dlaně, podpaží, chodidla nebo bederní krajina, třísla a zátylek.
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 398 CZK
- Ceny do 20.000 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
4.10.2007 19:11:
Dobrý den, k ošetření nadměrného pocení (i v obličeji)používáme aplikaci botulotoxinu. Driclor do obličeje raději ne. S pozdravem MYCLINIC prague, T:(+420) 296 827 530, info@myclinic.cz.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
1.10.2007 10:34:
Doporučuji vyšetření u Vašeho praktického lékaře k vyloučení jiné příčiny pocení.Přípravek možno aplikovat na vlasovou část a na čelo, vyhněte se oblasti očí a sliznic. Botulotoxinové injekce na naší klinice aplikujeme do oblasti čela bežně. S pozdravem. MUDr. Bedřichová
odpověd
29.9.2007 16:16:
Dobrý den, s tímto preparátem bych obličej neošetřovala. Nadměrné pocení lze odstranit injekcemi botulotoxinu, ale pouze v podpaží, nikoliv na obličeji.
odpověd
29.9.2007 13:02:
Dobrý den,Driclor je čirý bezbarvý roztok,který se používá k ošetření kůže se zvýšenou perspirací v podpaží,na rukách a na nohách.