Zákrok
Odstranění nadměrného pocení (hyperhidrozy) botulotoxinem (Botox)Lidé trpící nadměrným pocením bývají společensky znevýhodněni. K nadměrnému pocení dochází zvýšenou činností potních žláz. Jedná se většinou o omezené oblasti kůže jako jsou dlaně, podpaží, chodidla nebo bederní krajina, třísla a zátylek.
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
Odstranění nadměrného pocení (hyperhidrozy) botulotoxinem (Botox):
- Ceny od 398 CZK
- Ceny do 20.000 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
20.12.2006 22:46:
Dobrý večer, děkuji za dotaz. botulotoxin jsem již z tohoto důvodu aplikoval mladšímu pacientovi, samozřejmě s písemným souhlasem rodičů, a s velmi uspokojivým výsledkem. V dostupných materiálech jsem nenašel věkové omezení. Nashledanou,Dr.Remeš, 775 29 61 61
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
20.12.2006 17:45:
Dotaz - léčby pocení botulotoxinem ve 14 ti letech ? Odpověď - MUDr.Lucák - tento typ průmyslově vyráběné látky - clostridium botulinum typ A - se používá ze zdravotních indikací ve výrazně větších dávkách než se používají v léčbě pocení - již u dvouletých dětí. Proto nevidím žádný problém použití botulotoxinu na léčbu pocení u 14 ti letého zdravého jednince. Léčba by nebyla možná pouze v případě alergie na tuto látku a v případě těhotenství, což ve 14 ti letech snad ještě neplánujete. V případě bližššího zájmu více na našich stránkách : www.plastickachirurgie.com nebo se objednat přes recepci : 596 123 854. P.S.: vzhledem k tomu, že se jedná o zdravotní zákrok, je nutno se k vyšetření a zákroku dostavit s rodiči. Ti musí podepsat souhlas se zákrokem. Tento druh zákroku navíc není levný - viz ceník Zdravím Dr.Lucák
odpověd
25.12.2006 17:08:
Naprosto souhlasím s Dr.Lucákem , mám s aplikací Dysporto neboli botulotoxinu velmi dobré zkušenost k plné spokojenosti klientu a to ve všech věkových kategoriích.Zdraví dr.Blanka Vraspírová