Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Lukšová - Odstranění nadměrného pocení (hyperhidrozy) botulotoxinem (Botox)

Lukšová

Eva zaslal(a) v 27.6.2007 18:04:   

Dobrý den mám velký problé je mi 23 let a s pocením se léčím už od mala zatím bezvýsledně. Problém je v tom,že se mi opravdu hodně potí dlane,podpaží a plosky nohou. Opravdu je to nepříjemné.léčena jsem byla různými kůrami kdy sem se mela různě máchat v různých odvarech,ale pak mi ruce zase vyschly a poraskaly až do krve. Také mi říkali že v pubertě se vše srovná,ale není to tak. Pomůžete mi? Předem Vám moc děkuji za informace

Vaše odpověd

odpověd

Klinika Laser Esthetic Klinika Laser Esthetic
2.7.2007 15:03:

Vážená Evo, absolvovala jste komplexní interní a endokrinologické vyšetření??? Hledala se někdy u Vás vůbec příčina nadměrného pocení??? Optimální řešení je, jak již bylo níže uvedeno, aplikace botulotoxinu efekt vydrží 8-12 měsíců, tento zákrok je ovšem finančně nákladnější.

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MYCLINIC prague MYCLINIC prague
29.6.2007 16:40:

Dobrý den, k odstranění nadměrného pocení používáme úspěšně aplikaci botulotoxinu. S pozdravem MYCLINIC prague, T:(+420) 296 827 530, www.myclinic.cz, info@myclinic.cz.

odpověd

Klinika GHC Praha Klinika GHC Praha
28.6.2007 19:07:

Vážená paní Lukášová objednejte se na konzultaci.Pro odstranění nadměrného pocení je nejvhodnější aplikace Botolutoxinu do problémových částí. Pro objednání volejte 222 211 206,208. S pozdravem za kliniku GHC Drábková D.

odpověd

Medilip - MUDr. Jaroslava Kačírková Medilip
27.6.2007 22:00:

Dobrý den, pocení lze eliminovat aplikací botulotoxinu do problémových částí těla.

Dobrý den,k zamezení nadměrného pocení je po vyšetření možno do dlaní,plosek a podpaží injekčně aplikovat botulotoxin s účinností několik měsíců (6-12).Možný je také chirurgický zákrok v podpaží.

odpověd

MUDr.  Robert Remeš MUDr. Robert Remeš
27.6.2007 21:37:

Dobrý den, děkuji za dotaz. Oblast podpaží lze ošetřit jak pomocí botulotoxinu, tak chirurgicky. Na dlaně a plosky používám pouze botulotoxin. Efekt je několik měsíců. Nashledanou, dr. Remeš, 775 29 61 61

odpověd

Eva Lukšová
28.6.2007 17:10:

A co obnáší chirurgiský zákrok jak vše probíhá a jak je to finančně? Děkuji

odpověd

MUDr.  Robert Remeš MUDr. Robert Remeš
1.7.2007 1:29:

Dobrý den. Výkon lze provést za cenu jizev podpaží v lokální, nebo celkové anestezii. Nashledanou, dr. Remeš

< Předchozí:pocení v podpaží
Pocení:Další >

Zákrok

Odstranění nadměrného pocení (hyperhidrozy) botulotoxinem (Botox)Odstranění nadměrného pocení (hyperhidrozy) botulotoxinem (Botox)
Lidé trpící nadměrným pocením bývají společensky znevýhodněni. K nadměrnému pocení dochází zvýšenou činností potních žláz. Jedná se většinou o omezené oblasti kůže jako jsou dlaně, podpaží, chodidla nebo bederní krajina, třísla a zátylek.

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Odstranění nadměrného pocení (hyperhidrozy) botulotoxinem (Botox):
  • Ceny od 398 CZK
  • Ceny do 20.000 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova